Sziasztok!
Eddig minden problémámra találtam az interneten megoldást, de most valahogy nem megy… Talán egyedül vagyok vele, vagy nem is tudom, de képtelen vagyok megoldani.
A problémám az, hogy az admin felületen bármilyen ‘feladatot’ hajtok végre, üres lap lesz az eredménye: bejegyzés, lap hozzáadása, bővítmény beállításának módosítása, alap wordpress beállítások módosítása, tökmindegy mit csinálok, de amint a ‘mentés’-re klikkelek egy üres oldalra vezet át. Nagyon fontos lenne mihamarabb megoldást találnom rá, de nem megy. Letiltottam a bővítményeket is, de semmi.
Egyedül úgy lehet az oldalon bármiféle beállítást elmenteni, hogy az üres lapra ‘rá frissítek’ és a párbeszédpanel ablakban, ami felbukkan megerősítem, hogy küldje újra az információkat. Nagyon bosszantó, én még csak-csak kibírnám, de a látogatóim nagyon panaszkodnak.
Kérlek segítsetek, ha van ötletetek, szívesen küldök részletes leírást bármiről, csak mondjátok el, miről kell.
Segítségeteket előre is nagyon megköszönve,
Máté
Először is - mivel a plugineket a deaktiválással kizártad - válts vissza a default sablonra. Ha azzal minden oké, akkor a sablonoddal lesz a gond.
Legtöbbször - tapasztalatom szerint - egy nemkivánatos whitespace okozza a bajt. Ha a default sablonnal minden működik, akkor (mondjuk) notepad+±szal nyisd meg a sablonod functions.php-ját és csekkold, hogy van-e a fájl elején/végén felesleges szóköz, sortörés vagy fura karakterek. Ha igen, töröld őket.
Ugyanezt megcsinálhatod a WP-installod root könyvtárában lévő wp-config.php fájllal is, biztos ami biztos.
62282 wrote:
Először is – mivel a plugineket a deaktiválással kizártad – válts vissza a default sablonra. Ha azzal minden oké, akkor a sablonoddal lesz a gond. Legtöbbször – tapasztalatom szerint – egy nemkivánatos whitespace okozza a bajt. Ha a default sablonnal minden működik, akkor (mondjuk) notepad++-szal nyisd meg a sablonod functions.php-ját és csekkold, hogy van-e a fájl elején/végén felesleges szóköz, sortörés vagy fura karakterek. Ha igen, töröld őket. Ugyanezt megcsinálhatod a WP-installod root könyvtárában lévő wp-config.php fájllal is, biztos ami biztos.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, az ötlet bevált! Valóban nyúlkálgattam a functions.php-ben és aközben hagyhattam egy szóközt a <?php előtt.
Őszintén szólva nekem eszembe se jutott volna, hogy a lezárt script előtt egy space ekkora galibát okozhat. Érdekes volt, mert ráadásul nem egyik pillanatról a másikra, hanem fokozatosan, napról-napra lett rosszabb az állapot, ezért sem mertem volna egy ilyen hibára gondolni, sokkal inkább az adatbázis-generálásában kerestem volna.
Segítségedet még egyszer nagyon köszönöm!