Üres lap az adminban, bármit próbálok 'menteni'

Sziasztok!

Eddig minden problémámra találtam az interneten megoldást, de most valahogy nem megy… Talán egyedül vagyok vele, vagy nem is tudom, de képtelen vagyok megoldani.

A problémám az, hogy az admin felületen bármilyen ‘feladatot’ hajtok végre, üres lap lesz az eredménye: bejegyzés, lap hozzáadása, bővítmény beállításának módosítása, alap wordpress beállítások módosítása, tökmindegy mit csinálok, de amint a ‘mentés’-re klikkelek egy üres oldalra vezet át. Nagyon fontos lenne mihamarabb megoldást találnom rá, de nem megy. Letiltottam a bővítményeket is, de semmi.

Egyedül úgy lehet az oldalon bármiféle beállítást elmenteni, hogy az üres lapra ‘rá frissítek’ és a párbeszédpanel ablakban, ami felbukkan megerősítem, hogy küldje újra az információkat. Nagyon bosszantó, én még csak-csak kibírnám, de a látogatóim nagyon panaszkodnak.

Kérlek segítsetek, ha van ötletetek, szívesen küldök részletes leírást bármiről, csak mondjátok el, miről kell.

Segítségeteket előre is nagyon megköszönve,

Máté

Először is - mivel a plugineket a deaktiválással kizártad - válts vissza a default sablonra. Ha azzal minden oké, akkor a sablonoddal lesz a gond.

Legtöbbször - tapasztalatom szerint - egy nemkivánatos whitespace okozza a bajt. Ha a default sablonnal minden működik, akkor (mondjuk) notepad+±szal nyisd meg a sablonod functions.php-ját és csekkold, hogy van-e a fájl elején/végén felesleges szóköz, sortörés vagy fura karakterek. Ha igen, töröld őket.

Ugyanezt megcsinálhatod a WP-installod root könyvtárában lévő wp-config.php fájllal is, biztos ami biztos.

62282 wrote:
Először is – mivel a plugineket a deaktiválással kizártad – válts vissza a default sablonra. Ha azzal minden oké, akkor a sablonoddal lesz a gond. Legtöbbször – tapasztalatom szerint – egy nemkivánatos whitespace okozza a bajt. Ha a default sablonnal minden működik, akkor (mondjuk) notepad++-szal nyisd meg a sablonod functions.php-ját és csekkold, hogy van-e a fájl elején/végén felesleges szóköz, sortörés vagy fura karakterek. Ha igen, töröld őket. Ugyanezt megcsinálhatod a WP-installod root könyvtárában lévő wp-config.php fájllal is, biztos ami biztos.

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, az ötlet bevált! Valóban nyúlkálgattam a functions.php-ben és aközben hagyhattam egy szóközt a <?php előtt.

Őszintén szólva nekem eszembe se jutott volna, hogy a lezárt script előtt egy space ekkora galibát okozhat. Érdekes volt, mert ráadásul nem egyik pillanatról a másikra, hanem fokozatosan, napról-napra lett rosszabb az állapot, ezért sem mertem volna egy ilyen hibára gondolni, sokkal inkább az adatbázis-generálásában kerestem volna.

Segítségedet még egyszer nagyon köszönöm!