Üres fehér oldal

Sziasztok

Egy visszatérő problémámmal kérdeznélek meg titeket. Néha sikerül megoldani de sokszor egyáltalán nem.Van egy rég óta működő wordpress blogom. Teljesen újra szeretném húzni, kb csak a motor + az adatbázisa marad meg, mert a tárhelyszolgáltató figyelmeztetett a magas CPU használatra, és jobb újrahúzni és felrakosgatni a fontosabb dolgokat.Mivel nem szeretnék belecsapni a lecsóba, ezért csináltam egy teszt oldalt. Teljesen új wp-t leszedtem, felraktam, configoltam és elindítottam. Semmi mást nem csináltam vele. Majd bementem phpmyadminba, kiürítettem az adatbázist, és az éles oldalamét raktam fel. Azóta teljesen üres oldalt kapok az új oldalon. htaccess buherálással, cookie törléssel próbálkoztam, de ezek nem oldották meg. Tudtok segíteni ezzel kapcsolatban?Beírom a weboldal nevét mert úgyis törlöm 1-2 napon belül: http://wptest.madu-kapu.com

Na így, üres oldal és üres forrás, biztosan senki nem fog tudni segíteni.

Csináld a következőt: éles oldal - eszközök - export (minden tartalmat exportálj).

Tesztoldal: új install, majd eszközök import (az exportált tartalom behúzása).

Aztán talán már ötletelni is tudunk.

adatbázis siteurl és home mezőinek updateje?

Köszönöm. Akkor átnézem ezeket is. Pontosabban először megnézem hogy hol kell átállítani a siteurl és home mezőket :smiley: mert még az sem megy, illetve Andrea tanácsát is megfogadom. A kettő együtt talán sikerülni fog.Köszönöm addig is.

a phpmyaadmin-ba a wp-options táblába.

Köszönöm mindenkinek a segítséget. Az adatbázist kellett megerőszakolni. Illetve Andrea ötlete is jó volt, így külön a postok 100%ban megmaradtak. Olyat meg lehet csinálni, hogy az adatbázisból csak a felhasználókat és beállításaikat importálom be? (van egy teljes backup fájlom minden tábláról, és abból csak bizonyos részeket szeretnék importálni) mert az adatbázis a sok régi plugin miatt elég szemetes, így inkább visszatöltöttem a képeket, bejegyzéseket felhasználókat. Más nem is kell szerintem.

Csinálhatsz olyat, hogy a tábla előtagokat(table prefix) felülbírálva egyedi user és usermeta táblákat adsz meg. Leírás:

http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Custom_User_and_Usermeta_Tables

Ennek segítségével csinálhatsz olyat például, hogy van az eredeti telepítésed blog_ előtaggal, majd az új telepítésed létrehozod ujblog_ előtaggal és megadod a wp-config.php-ban, hogy

define(‘CUSTOM_USER_TABLE’, ‘blog_users’);define(‘CUSTOM_USER_META_TABLE’, ‘blog_usermeta’);Így az új telepítés a régi felhasználói táblákat fogja használni…

define(‘CUSTOM_USER_TABLE’, ‘blog_users’);

define(‘CUSTOM_USER_META_TABLE’, ‘blog_usermeta’);Így az új telepítés a régi felhasználói táblákat fogja használni…

Köszönöm a választ. Annyi a probléma hogy az előző adatbázist már letöröltem hogy az újat felrakhassam. Most már csak egy sql meg egy tömörített adatbázisom van a teljes adatbázisról.A hozzászólásokba ágyazott képek (galériák), és a felhasználók hiányoznak csak. Meg tudom azt valahogy oldani hogy csak ezeket importáljam a meglébő backup fájlból az új adatbázisba? (minden név ugyan az).Nem szeretnék mindent importálni, mert akkor az összes régi plugin (főleg a facebook és a cache) teleszemeteli megint az adatbázist.

No :slight_smile: Akkor az sql-ben megkeresed azt a részt, hogy “Tábla szerkezet: wp_usermeta” és “Táblaszerkezet: wp_users” (egymás alatt van) a következő táblaszerkezet sor előtt az összes idetartozó sort belemásolod egy üres fájlba (notepad vagy valami hasonló, nem word!). Elmented .txt kiterjesztéssel.

Bemész a phpmyadminba, eldobod az usermeta és user táblákat. Majd importálod az előbb elmentett txt fájlt.Fontos, ha eltér az admin neve és jelszava, akkor eldobás előtt cseréld le az adminhoz tartozó user és usermeta adatokat.

Köszönöm Andrea sokat segítettél. Meg is történt. Újra fent vannak a felhasználók. A bejegyzésekhez nem tudta őket társítani de annyi baj legyen. A beágyazott képekhez is van valamilyen megoldás? Azok továbbra sem jelennek meg. Azt is egy tábla szabályozza?

Igen. Értelemszerűen a comments és a commentsmeta neveket viseli a két tábla.

Köszönöm, Sikerült. MInden táblát meg lehet így csinálni.Segítség képpen ha valaki hasonlóval találkozna:Néha importálásnál hibás dolgokat is áthozhat. (Nekem pl az oldalak neveit rosszul jelenítette meg).Ilyenkor Importáltam wordpressen belül az előzőleg lementett XML fájlt. Levizsgálta az összes bejegyzést (így nem duplikált) és csak azt rakta bele ami hiányzott.

Sziasztok!Nekem is üres fehér oldal problémám van annyi különbséggel, hogy én nem csináltam semmit, csak elmentem ebédelni. Ma reggel raktam fel a motort, a sablont, néhány dolgot mellé és működött is. Legutoljára a bbfórum ment fel, azóta nem tudok belépni az adminba, a blog maga viszont működik, csak az admin része nem.

Én viszont a nagyon alap felhasználók közé tartozok, végigolvastam ezt a topikot, de nem nagyon értettem mit kellene csinálni.

Meg is oldottam, mert mikor leírtam, hogy a bb-t raktam fel utoljára, akkor kattant be, hogy talán ki kéne törölni. Ftp-n megtettem, azóta megint hibátlan.

Sziasztok!Sajnos én is a fehér üres oldal gonddal küzdök a www.dropstop.hu oldalon. Pár napja frissítettem egy plugint, amit azóta már töröltem is próbaképpen, de így sem állt helyre a probléma. Illetve már megpróbáltam mentésből is visszaállítani a pluginokat, de továbbra sem tudok belépni az adminba, sőt, az én gépemen még az oldal sem jön be, de más gépeken szerencsére hibátlanul fut,Tudnátok benne segíteni, hogy mi lehet a gond és hogyan lehetne orvosolni?Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!

Próbáltad ctrl+f5-öt is nyomkodni?

Kapcsolj ki minden bővítményt és megint ctrl+f5 nyomogatás.

Alap sablon aktiválása, szintén ctrl+f5. Az egyiknél helyre kell jönnie.

Igen, már próbáltam, de semmi sajnos egyelőre.

Próbáld meg a saját gépedről a belépést, de ne a megszokott böngésződdel, hanem egy másikkal. Urambocsá', IE-vel.

Köszi a sok tippet! A sablonba épült be valami nem oda illő… végül egy kis segítséggel sikerült megoldanom a problémát.

Sziasztok! Kezdő WordPress felhasználóként segítséget szeretnék kérni. A WP szerkesztőben a honlap megtekintése fülre kattintva nem jelenik meg a honlapomon semmi, csak egy üres oldal. A sablon szerkesztőnél az előnézet sem jelenik meg, hogy mit változtatok, milyen testreszabásokat hajtok végre. A vezérlőpult “oldalak” fülre kattintva a megtekintésnél már látható a szerkesztett oldalam. Mi lehet a hiba? Segítséget előre is köszönöm.