Update/Publishing failed

Sziasztok,

Amatőr WP felhasználó vagyok, és pár napja az új editor felület jelent meg (magától), nem alkalmaztam frissítést. Ebben az új környezetben nem enged bejegyzést közzétenni. Tudna vki segíteni, hogy hogy tudom a hibát elhárítani?
Előre is köszönöm

Szia!
A közvetlen hivatkozásaid hogyan vannak beállítva? Valamelyik nap olvastam, hogy ha nem a “Bejegyzés címe”, akkor dobja fel ezt a hibát Gutenbergnél.

Illetőleg további gondot okozhat a tűzfal (akár a gépeden, akár a szervereden lévő), ezt is meg kell nézni. Chrome dev toolsban vagy error log fájlban pedig meg tudod nézni, mi a konkrét hiba.

Szia,
köszönöm a gyors válaszodat. A bejegyzés címe van beállítva, ezt meg tudtam nézni. Safarit használok. A tűzfal beállításnál mit nézzek? Ott minek kell lennie, hogy működjön?

Előre is köszönöm

SSL aktiválva van? Ha igen, akkor pluginnal vagy manuálisan írtál a htaccessbe? Illetve van valamilyen security bővítmény (pl. Wordfence) felrakva? Amiatt is lehet.

szerk: a legfrissebb Gutenberg + téma kombóval nézed?

Na, akkor itt elfogytam…semmilyen oldal használatával nicns problémám, csak a WP-el. Tűzfal ki van kapcsolva. Tudomásom szerint nincs egyéb security bővítmény

Ha adsz privátban hozzáférhetőséget (Cpanel és/vagy tárhely sem ártana), akkor ránézek Neked szívesen

Nagyon rendes Tőled, köszönöm. De sajnos, mitn írtam amatőr vagyok és pl azt sem tudom, mi az a Cpanel.
Távoli képernyő esetleg? Zoom van a gépemen. De most el kell mennem itthonról, és csak este leszek elérhető. Ha megteszed, hogy adsz instrukciót, hogy tudlak helyzetbe hozni, megköszönöm, ha segítesz

Írtam privátot.

Köszönöm szépen, megkaptam. Válaszoltam is, csak később vettem észre, hogy “noreply”…
Ha elküldöd a privát elérhetőségedet, akkor meg tudom adni az admin adatokat, ha ez elégséges!? Sajnos FTP-t nem tudok…

info@vicartdesign.com emailre írj, az a vállalkozói email címem.

FTP-re lehet szükség lenne akkor is, de megpróbáljuk először nélküle :slight_smile:

Köszönöm, elküldtem