Ultimate Member - Regisztráció, új profil adat felvétele

Sziasztok!

Az Ultimate Member plugin-t használom regisztrációra, bejelentkezésre, kijelentkezésre. Regisztráláskor szeretnék kérni telefonszámot az új felhasználótól. A Default Registration Form-on felvettem az új input adatot. Meg is tudja most már adni a felhasználó a telefonszámát. Viszont az nem kerül tárolásra az adatbázisában, a profiljában.

Próbálkoztam azzal, hogy phpMyAdmin-on a WP_USER táblában felvettem egy új rekordot a telefonszámnak és a regisztrációs formnál a Meta Key-nek megadtam ugyanazt a nevet. De nem működött.

Segítsetek ebben légy szíves, ha ismeri valaki ezt az Ultimate Member kiegészítőt és nálam kicsit jártasabb már a használatában.

Előre is köszönöm!

Üdv.
Zsolti

Ha rámentettél az űrlapra, akkor menti, maximum nem jeleníti meg a wp gyári felhasználó kezelőben.

Add hozzá a profil szerkesztés/módosítás form-hoz és akkor látni fogod.

Profil szerkesztés/módosítás formhoz? Az Ultimate Member-ben? Ott találok még egy Default Profile form-ot, ami üres. Ha megpróbálom hozzáadni a telefonszámot használva ugyanazt a Meta Key-t, mint a regisztrációnál, akkor azt írja, hogy ez a Meta Key már létezik.

WP admin / Ultimate member / Forms majd ott: Default Profile

és a középső plusz jellel tudod hozzá adni. Van amúgy alap Phone number mező.