Ultimate Member - Fordítás

Sziasztok!

Az Ultimate Member kiegészítőt használom. Oldalamat többnyelvűvé szeretném tenni. Ebben akadtam el.

A kiegészítő többek között .po és .mo nyelvi file-okból dolgozik. A nyelvi file-okat elvileg csak be kell másolni a wp-content/languages/plugins/ mappába és már működik is.

Nálam viszont valamiért nem tölti be a lefordított szövegeket.

Az oldal: http://www.prowhizfx.com/login-hu/

A bal alsó sarokban láthatjátok, hogy ha PHP kóddal lekérdezem a nyelvi Locate kódot, akkor az rendben van: hu_HU. Ennek ellenére a “Keep me signed in” és “Forgot your password?” szövegek még mindig angolul jelennek meg. Pedig azokat a .po és .mo nyelvi file-okban már lefordítottam.

Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?

Előre is köszönöm a segítséget.

Üdv.
Zsolti

Nálam magyar. Cache?

 

A legújabb verzióban a fordításom egyes részei nem mennek. Betöltöttem a hivatalos WP-s fordítástárba, azzal is teszteltem, de továbbra is pár sor a külső felületen angol maradt.

@seonyar: legújabb plugin verzióval?

Fogalmam nincs, hogy a linkelt oldalon melyik verzió van fenn :slight_smile: Viszont nálam teljesen magyarul jelenik meg.

Most már magyar a linkelt oldal. Rájöttem, mi volt a gond. A v1.3.86-os verzió óta a nyelvi file-okat ultimate-member-hu_HU.po és ultimate-member-hu_HU.mo-ra kellett átnevezni. Tehát egy kötőjel került az ultimate member közé. Szóval a nyelvi file-t már használja.

Viszont még mindig maradtak angol nyelvű szövegek. Például, ha az Elfelejtetted jelszavad? linkre kattintotok, akkor ott még minden angol. Ezen szövegek fordítására az Ultimate Member Support az alábbi megoldást ajánlotta: You can use this filter hook to modify the text…

Ezt még nem próbáltam ki. Továbbá keresem majd még a megoldást a kimenő e-mail template-ek fordítására is. De erről majd később írok…

Amit még tapasztaltam, nem csak át kell nevezni a fájlt, hanem az uploads/plugins/ultimatemember/language mappában kell lennie. (uploads/languages/plugins volt eddig, de ezek szerint változott)