Ultimate Member bővítmény


#1

Szép estét!
Az Ultimate Memberrel minden rendben van számomra, kivéve, ha valaki bejelentkezve megy a bejelentkezés oldalra. Ekkor két lehetőséget ad: saját account vagy kijelentkezés. Én ebben az esetben is azt szeretném, hogy arra az oldalra tegye át (ha lehet automatiksan) ahová a bejelentkezés után tette.
Köszönöm a segítséget előre is!


#2

Szia!
A menű beállításokban ha rámész a linkre, másodiknak felajánlja hogy “who can see this link?”. Ha ott kiválasztod a “logged out users” opciót, akkor aki be van jelentkezve nem is fogja látni a bejelentkezés fület.
Lehet hogy én ezt egy másik pluginnel oldottam meg, de azért ellenőrizd le, hátha benne van.


#3

Köszi!

Szuper, hogy ilyen gyorsan megkaptam a választ!


#4

Sajnos, valamiért még sem működik, pedig logikusan így kéne lenne, de mégis beenged bejelentkezés után is (pl.: nyomok egy előző oldalt a böngészőben).

Mit tegyek? Köszi a választ!