Ha nincs kedved szerkeszteni a sablon fájlodat a google analitics miatt akkor ez a plugin neked való. Egyszerűen telepíted a beállításainál megadod a google analitics kódod és már készen is van.
Letöltés:http://downloads.wordpress.org/plugin/ultimate-google-analytics.zip
Mi a hiba? Telepítettem a plugint, bemásoltam a kódot és mégis az jelenik meg az analytics fiókomban, hogy nincs telepítve a nyomonkövetés.
Szia!
Mikor telepítetted?
24órán belül frissül az infó. Lehet, hogy csak holnapra fogod látni az analytics-ban.
Most az előbb telepítettem. Egy másik topikban kaptam egy választ, hogy tegyem be a kódot a footer.php-be és azonnal látszott, hogy telepítve lett. Ez esetben már felesleges a plugin?
Azzal, hogy bemásoltad a kódot, meg gyorsítottad a folyamatot.
Szerintem kell a plugin, mert itt van beállítva, hogy milyen oldalakat, folyamatokat figyeljen és gyüjtsön a google.
Én a sima Google Analyticator-t használom. Csodás dolgokra képes. Nekem nagyon tetszik. Nekem is a guruk ajánloták.
1 nappal később.
Szóval nem tudom Efrud hogyan használta ezt a plugint. Én kipróbáltam. Bemásoltam, aktíváltam. Be írtam az analytics kódomat és nem történik semmi. Kézzel kell beírnom, hogy működjön. A Google Analyticator jobban tetszik.
nekem se működik:S
meg a beállitásaiban azt se tudom miket kell beirni hog yjó legyen?
Sziasztok! Sablont váltottam a blogon, ami jó pár problémát okozott, most vettem észre, hogy az analytics se működik. Minden beállítás megvan, látszatra működik, de mivel 2 napja 0 látogatót jelent, nyílván valami gubanc van. Mi lehet az oka?
Az előző sablonnak nem a footer.php-jában lakott a kódod? Ha igen, akkor ide nem jött át magától… 
Tuuuudom, hogy nagyon hülye vagyok, de határozottan úgy emlékszem, hogy semmit sem kellett a footerbe tenni, csak a plugint telepíteni és a a beállításoknál az account-ot beírni. Egyébként megnéztem a régi sablon footer.php-jét, és nincs ott semmilyen kód. (hacsak nem ment el mégis magától, de akkor hova?:))
Hali!
A következő gondomban keresek segítséget: az oldalamba beillesztettem a Google Analitycs-et, de nem jó helyre, mert a satatisztikai oldalon nem látja. És ami a pláne, higy a tracing kód sem egyezik, amikor megnézem a wordpress oldal forrását.
Szerettem volna kódot módosítani, de nem találom az oldalban sehol, egyetlen bejegyzésben, vagy oldalban sem.
MIvel teljesen kezdő vagyok wordpressben, ezért kérek segítséget.
Az oldal címe: hátétépé:milliomos(pont)weblap(pont)net.
Nagyon hálás lennék, ha meg tudnánk oldani, hogy lássam az oldal statisztikáját.
aaaaaaaaaaaaa
nem bejegyzesbe, vagy oldalba kell tenni a kodot…
hanem masold az altalad hasznalt sablom (theme) footer.php file-jaba a tag ele
Zotya!!!
Egyszerűen szuper a tanácsod!!!
))
De kérlek fordítsd le ezt egy olyan emberkének, aki mint én abszolút lamerként csetlik-botlik a neten mint malac a jégen…
Kérdéseim: az oldal a weblap.net-en belül van. Belépek a szerkesztésbe>kinézet>sablonok>aktuális sablon. Itt mit kell csinálni? Mert akármire kattintok, nincs footer.php…
Mi az a footer.php?
Hol van ennek a file-ja?
És ott hogy találom meg a tag-et?
Ha kaphatnék erre választ…
Nagyon köszönöm!!
)
nem az aktuális sablonok, hanem a szerkesztés menüpontba menjél, aztán a jobb oldali listából válaszd ki a footer.php-t, aztán a középső szerkesztőmezőben keresd meg a szerencsétlen tagot, és elé szúrjad be (Ctrl+C - Ctrl+V) 
Aztán alul mentésre katt, és elvileg megynie kellene. 
Aztán alul mentésre katt, és elvileg megynie kellene. ;)
Szia!
Köszönöm a segítséget! De mint mondtam: disznó a jégen......
)SZóval amit látok: van az Ãrás, intéző,kinézet, megjegyzések menük bal oldalon, és a beállítások, bővítmények, felhasználók a jobb oldalon.
Irás menüpont alatt: bejegyzések (blog), oldalak (statikus, vagy about), és linkek (partner weboldalakra vezet)
Intéző menüpont alatt: bejegyzések, oldalak, linkek, kategóriák, cimkék, link kategóriák, média tár, import, export
És sehol egyetlen menüpont, vagy beállítási lehetőség sem ad olyat, hogy szerkesztés....
(((Tudom, nagyon lamer vagyok, de hiába keresgéleg a .org-on, vagy a .com-on, nem találok leírást. Elmentem a sablon készítőjének oldalára, egy mukk sincs az Analitycs beillesztéséről.
Pedig tudom, hogy van megoldás, csak meg kell tanulni.
Ez van a sablonok menüpont alatt:3-Column PressRow 0.1 szerző: Blogging Tips
This is 3 column version of the Pressrow theme by Chris Pearson.
Lehet, hogy ez a sablon nem alkalmas a footer.php szerkesztésére?
Pedig ott van a footer.php a sablonodban, és ennyi van benne összesen:
Szerkesztése: belépsz, mint admin, majd a bal oldali oszlopból kiválasztod a Megjelenés menüpontot. Arra kattintva lenyílik, és lesz Sablonok, Widgetek és Szerkesztő menüpont. Az utóbbira kattintva a jobb oldalon felsorakoznak a sablonod fájljai, amelyek között meg kell keresni az Élőláb (footer.php) feliratút, és rákattintani.
A kattintás után láthatod az előzőekben beidézett sorokat.
Hát Győző én leborulok lábaid elé, és úgy kérelk, hogy ne küld rám a wordpress elbaltázói ellen felállított elit alakulatot…
)
Megtettem amit leírtál: Beléptem, mint admin, kiválasztottam a Kinézet menüpontot, és ezt láttam: Sablonok, Widgetek, és aztán Header Image and Color van. Szerkesztésnek még csak nyomát sem találom. Amit látok az Font color, upper color, lower color, revert, advanced, save.
Ennyi. Van camstudiom, és használni is tudom, ha gondolod, fel veszem, hogy mit csinálok, de a szerkesztést még fél óra kattintgatás után sem találom…
Lehet, hogy másik sablont kellene választanom?
Győző! Segítesz még?
Kedves milliomos!
Ha FTP-vel felmész a tárhelyedre, és ott a /wp-content/themes/3-column-pressrow-01 könyvtárba belépsz, nem látod a footer.php fájlt? Egy 322 bitnyi fájlocska.
Ezt a fájlt töltsd le magadnak, szerkesztgesd (de ne a notepad-del, vagy word-del!!), aztán toljad vissza.
Megjegyzem, ha a Megjelenés menüpont alatt nem látod a Szerkesztés menüpontot, akkor valami fennforgás lehet az oldalnál. Mivel látom, hogy a wp 2.6.1-et raktad fel, és gyakorlatilag nincs az oldalon semmi, inkább ezt szedd le (adatbázist is), és telepítsed fel a 2.7-est.
(Az már csak egy elgondolkodtató érdekesség, hogy ezzel a sablonnal nem stimmel valami - éppen csak feltettem tesztelni, és szórja a 404-est az arcívum, és a magunkról oldalak (láttam, nálad is…). Mivel én nem használom, mélyebben nem kutakodtam az okát, de helyedbe keresnék másik, frissebb sablont is.)
Helló. Sikerült feltelepítenem ezt és működik is szépen. az lenne a kérdésem hogy van valami widget amivel ki tudom tenni az oldalra az információkat? köszi előre is
Még egy kérdés: Mindig ahhoz a témához kell hozzáadni a HTML kódok amelyiket épp használom?
szabacsik.
- Én még sosem láttam olyan helyet, ahol Google Analitycs információk lettek volna megjelenítve. (ehhez keress valami mást… pl. egy statisztikai plugint.
- A widgetektbe illeszted bigyók nem vesznek el ha sablont cserélsz.