Újság tervezett weblapja

Sziasztok, ismét szeretném bemutatni egy újság weboldalát, ez egyelőre tervezet, még nem prezentáltam a döntnököknek, és nem is biztos hogy ez lesz a befutó, de a remény hal meg utoljára.

Ezért szeretném megmutatni, és ha észrevételetek van, könyörtelenül tudassátok :slight_smile:

Ismét felhasználtam azokat az elemeket, amelyeket a Korzó Magazinnál, de ez kissé talán bővebb oldal lett, és nyilván kissé más… Érdemes belekattogatni, nem csak a kezdőlapot nézni.

Valahol valaki olyasmit írt egyszer, hogy a Wordpress nem csupán blogmotor, annál jóval több. Úgy legyen :slight_smile:

Az oldal itt érhető el.

szerintem pofas, viszont a logo csunya szerintem (no, nem kinezetre, hanem mint kep) pixeles

igen arról tudok, köszönöm…

végleges formájában (ha és amennyiben :smiley: ) az mindenképpen cserélve lesz… amiről én tudok, az még annyi, hogy néhány helyen maradt benne angol szöveg, na azokat még leirtom… van saját nyelvünk minek másé no nem? :smiley:

viszont egy kérdésem lenne, már akinek van kedve css-t túrni :): subnavleft div-ben a csík kék, a felirat fehér, hoverálva narancs színű. ha az egyik link aktívvá válik - pl valaki a kultúra rovatra (category) kattint, ahol felsorolja a category írásait -, akkor hogyan tudom elérni, hogy ez az aktív link szövege (a category cím) pl narancs maradjon, a background meg ugyanaz a kék (úgy, hogy a többi szöveg marad fehér)? a kék feletti narancs sávban, a navbarleft div-ben kiválóan müxik, de egyel lentebb már nem bírtam rábírni a dögöt :slight_smile:

válaszokat előre is kösz :slight_smile:

Ha elnavigálok a főoldalról, akkó egy másik theme mutatkozik…

Szerk. Most má nem.

Moshu lol

sztem pont variálhattam valamit és azért :slight_smile:

már békén hagytam, ez marad a téma, így ha gondolod meg tudod nézni, amit ezúton előre is köszönök.

nekem tetszik sőt nem rossz, csak azt nem tudom , hogy 5 év mulva ha lesz még vagy tiz-husz menü azt hogyan oldod meg ?

szeor wrote:

Sziasztok, ismét szeretném bemutatni egy újság weboldalát, ez egyelőre tervezet, még nem prezentáltam a döntnököknek, és nem is biztos hogy ez lesz a befutó, de a remény hal meg utoljára.

Az oldal itt érhető el.

Szervusz Szeor !

Ha a Döntnökök nem fogadják el (remélem :) :)), akkor nekem adnád ? ;)

Amúgy komolyan mondom ám... ;)

Ja, és nem a remény hal, hanem a lepényhal... :)

homokhat

nem tudom milyen menükre gondolsz, bár sztem igazság szerint egyik sem gáz…

ha a pagekre, akkor duplázom a navbar 2 div magasságát, és valahogy rábírom, hogy két sorban kezelje (bár ez tipp, nem tom működne-e, de legfeljebb belinkelem manuálisan ha nem, ebben az esetben csinálok navbar2 div-et pont alája pont ugyanolyat), valami ilyesmi…

vagy csökkentem a szavak közti hézagot, a betüméretet… vagy leugró menüs lesz, hogy ha fölé viszi az egeret lejön egy plusz menü, és oda osztályozok alá-fölé rendelés alapján… meg aztán a sidebar is ott van, lehet azt a videot máshova is rakni…

ha a categoryk-ra (rovatok) gondolsz, akkor tökben mint fenti…

másrészt az újság struktúrái adottak, nem lesz egyszercsak 10el több rovat…nagy hirtelen ennyi, szóval azért el lehet indulni valamerre, nem hiszem hogy gond lenne…

fgy_wp

amíg bizakodsz, hogy nem fogadják el, addig nem szívesen :smiley:

de bízom benne, hogy el fogják fogadni

ha gondolod írj üzit, és megbeszélhetjük a tiédet is

szeor wrote:

amíg bizakodsz, hogy nem fogadják el, addig nem szívesen :D

de bízom benne, hogy el fogják fogadni

ha gondolod írj üzit, és megbeszélhetjük a tiédet is

Köszönöm szépen, Szeor, a felajánlásodat !

Ha elfogadnám, akkor azt hinnéd, azért nem fogadták el, mert elintéztem.. ;)

Komolyabban; manapság nem divat azt mondani, hogy jó, tetszik, stb. Igyekeztem én is újmódi lenni.

De, ha azt mondom, hogy ügyes, kellemes, átgondolt, meg ilyesmi, akkor talán üresen koppannak a szavak, mert sokan - feleslegesen - elkoptatták.

Meg aztán azért sem kellene, mert mit csináljak olyannal, amit a döntnökök elutasítottak, nem ? :) :) :)

Nekem tetszik.

'homokhat wrote:

... csak azt nem tudom ' date=' hogy 5 év mulva ha lesz még vagy tiz-husz menü azt hogyan oldod meg ?[/quote']

Szervusz homokhat !

Mit mérnek öt évben a számítástechnika világában ? Ha jól emlékszem a webmarketingesek (és a marketingesek) papolására, akkor is illik 1-2 éven belül megújulni, ha a termékkel minden rendben van. A vásárlók (felhasználók) különben azt fogják hinni, hogy nem foglalkoznak velük. :)

Üdvözlettel: