Sziasztok, ismét szeretném bemutatni egy újság weboldalát, ez egyelőre tervezet, még nem prezentáltam a döntnököknek, és nem is biztos hogy ez lesz a befutó, de a remény hal meg utoljára.
Ezért szeretném megmutatni, és ha észrevételetek van, könyörtelenül tudassátok
Ismét felhasználtam azokat az elemeket, amelyeket a Korzó Magazinnál, de ez kissé talán bővebb oldal lett, és nyilván kissé más… Érdemes belekattogatni, nem csak a kezdőlapot nézni.
Valahol valaki olyasmit írt egyszer, hogy a Wordpress nem csupán blogmotor, annál jóval több. Úgy legyen
Az oldal itt érhető el.
szerintem pofas, viszont a logo csunya szerintem (no, nem kinezetre, hanem mint kep) pixeles
igen arról tudok, köszönöm…
végleges formájában (ha és amennyiben ) az mindenképpen cserélve lesz… amiről én tudok, az még annyi, hogy néhány helyen maradt benne angol szöveg, na azokat még leirtom… van saját nyelvünk minek másé no nem?
viszont egy kérdésem lenne, már akinek van kedve css-t túrni :): subnavleft div-ben a csík kék, a felirat fehér, hoverálva narancs színű. ha az egyik link aktívvá válik - pl valaki a kultúra rovatra (category) kattint, ahol felsorolja a category írásait -, akkor hogyan tudom elérni, hogy ez az aktív link szövege (a category cím) pl narancs maradjon, a background meg ugyanaz a kék (úgy, hogy a többi szöveg marad fehér)? a kék feletti narancs sávban, a navbarleft div-ben kiválóan müxik, de egyel lentebb már nem bírtam rábírni a dögöt
válaszokat előre is kösz
Ha elnavigálok a főoldalról, akkó egy másik theme mutatkozik…
Szerk. Most má nem.
Moshu lol
sztem pont variálhattam valamit és azért
már békén hagytam, ez marad a téma, így ha gondolod meg tudod nézni, amit ezúton előre is köszönök.
nekem tetszik sőt nem rossz, csak azt nem tudom , hogy 5 év mulva ha lesz még vagy tiz-husz menü azt hogyan oldod meg ?
Az oldal itt érhető el.
Szervusz Szeor !
Ha a Döntnökök nem fogadják el (remélem :) :)), akkor nekem adnád ? ;)
Amúgy komolyan mondom ám... ;)
Ja, és nem a remény hal, hanem a lepényhal... :)
homokhat
nem tudom milyen menükre gondolsz, bár sztem igazság szerint egyik sem gáz…
ha a pagekre, akkor duplázom a navbar 2 div magasságát, és valahogy rábírom, hogy két sorban kezelje (bár ez tipp, nem tom működne-e, de legfeljebb belinkelem manuálisan ha nem, ebben az esetben csinálok navbar2 div-et pont alája pont ugyanolyat), valami ilyesmi…
vagy csökkentem a szavak közti hézagot, a betüméretet… vagy leugró menüs lesz, hogy ha fölé viszi az egeret lejön egy plusz menü, és oda osztályozok alá-fölé rendelés alapján… meg aztán a sidebar is ott van, lehet azt a videot máshova is rakni…
ha a categoryk-ra (rovatok) gondolsz, akkor tökben mint fenti…
másrészt az újság struktúrái adottak, nem lesz egyszercsak 10el több rovat…nagy hirtelen ennyi, szóval azért el lehet indulni valamerre, nem hiszem hogy gond lenne…
fgy_wp
amíg bizakodsz, hogy nem fogadják el, addig nem szívesen
de bízom benne, hogy el fogják fogadni
ha gondolod írj üzit, és megbeszélhetjük a tiédet is
de bízom benne, hogy el fogják fogadni
ha gondolod írj üzit, és megbeszélhetjük a tiédet is
Köszönöm szépen, Szeor, a felajánlásodat !
Ha elfogadnám, akkor azt hinnéd, azért nem fogadták el, mert elintéztem.. ;)
Komolyabban; manapság nem divat azt mondani, hogy jó, tetszik, stb. Igyekeztem én is újmódi lenni.
De, ha azt mondom, hogy ügyes, kellemes, átgondolt, meg ilyesmi, akkor talán üresen koppannak a szavak, mert sokan - feleslegesen - elkoptatták.
Meg aztán azért sem kellene, mert mit csináljak olyannal, amit a döntnökök elutasítottak, nem ? :) :) :)
Nekem tetszik.
Szervusz homokhat !
Mit mérnek öt évben a számítástechnika világában ? Ha jól emlékszem a webmarketingesek (és a marketingesek) papolására, akkor is illik 1-2 éven belül megújulni, ha a termékkel minden rendben van. A vásárlók (felhasználók) különben azt fogják hinni, hogy nem foglalkoznak velük. :)
Üdvözlettel: