Újra kellene próbálkozni

Üdv!

Keresgéltem a topicok között, bocs, ha volt már, én nem találtam.

Szóval új bejegyzés írásánál amikor el akarom menteni, azt írja ki:

“új bejegyzés” bejegyzés szerkesztése sikertelen.

Újra kellene próbálkozni!

Mindig vissza kell menni a bejegyzések kezeléséhez, és ott a vázlatból már engedi elmenteni.

2.7 verzió, eddig nem volt ilyen gond, mióta új szerverre költözött az oldal, azóta csinálja. lehet össszefüggés?

tessék logokat nézni, biztos benne lesz a hiba.

magyar hangja?

:slight_smile:

php error log, már ha kapsz ilyenet a szolgáltatódtól.

még ez se sokat segített, megnéztem a “hiba log file” menüpontot, ott nincs semmi.

Hol kapnék ilyet a szolgáltatómtól?

Hét kérdezd meg a szolgáltatódat! :wink:

na köszönöm…

A php úgy működik, hogy a legtöbb hibával végződött műveletről képzdődik egy NOTICE, WARNING, vagy ERROR üzenet. A normálisabb helyeken ezt a szoftver nem hányja a képernyőre, hanem LOG fájlba menti.

De ezt a SZOLGÁLTATÓD tudja beállítani, hogy mentésre kerül-e egyáltalán, vagy csak megy a nagy semmibe.

Nem geciségből, és arcolásból mondtuk többen, hogy ezt te nem tudod beállítani, hanem kérni kell.

Köszönöm, így már világos.

Extrán van a WP? Mert nekem ott csinálja ezt, sőt egy rakat másik hibajelenséget is produkál, amit másik szerveren nem jön elő. Ilyenkor legjobb másik tárhelyre menni.

nem extrás, rendes “fizetős” német tárhely. az a furi, hogy ugyanezen a tárhelyen több oldalam is van, de csak egynél csinálja ezt. de már megszoktam :frowning:

Valami sérülhetett, vagy összeakad valamivel, ami miatt azt a verziót használja, hogy “csak a vázlat mentése után van mód közzétételre.” Vagyis, le kell menteni vázlatként, aztán a közzétételre kattintani.

Csinálj egy wp-content és egy wp-config.php meg egy .htacces, meg egy adatbázis mentést és aztán:

a.) töröld ki a .htacces-t és hagyjad, hogy a wp “újraalkossa” magának. (ha volt benne egyedi beállítást, azt majd utána tedd bele).

b.) kapcsold ki az összes bővítményt (plugint), majd egyesével visszakapcsolva próbálgasd a funkciót.

c.) Ha ez nem vezet eredményre, és nincs sok tartalmad az oldalon, akkor adatbázist és a fájlokat is töröld le, és telepítsd újra.

Csak bejön az egyik… :slight_smile: