Létrehoztam egy oldalt, kreáltam blog oldalt. Ha rámegyek felsorolva látszanak a bejegyzéseim.
Ha már megnyitok egy írást, akkor oldalt már látszanak a Widgetek.
Mit kell beállítanom, hogy a Widgetek (legutóbbi bejegyzés, kategória, cimke stb.) akkor is megjelenjenek, amikor az oldalra rámennek, de még nem nyitják meg olvasásra a bejegyzéseket.
Köszönöm a segítséget!
Adj egy elérhetőséget, talán jobban fog menni a válasz, mint látatlanban.
Üdv, mindenkinek! Szeretném hivatalossá tenni az oldalam, ami Wordpress motorral rendelkezik. Kérdésem, az lenne hogy kötelező vagyok-e jogilag az oldal footerén feltűnteni, hogy Wordpress motor hajtja meg és hogy ki készitette a sablont vagy csak etikus lenne. Ha sablont hivatalosan megveszem és a plug-in>kat is. Az oldal portál mellett, webshopként is funkcionál.
A WordPress feltüntetése jogilag nem kötelező. Lévén nyílt forráskódú, ingyenes, szabad szoftver, mindenkinek szíve-joga, hogy feltünteti-e, avagy nem.
Általában ugyanilyen licenc vonatkozik az ingyenes bővítmények és sablonok vonatkozásában, bár előfordulhat, hogy a sablon/bővítmény szerzője az ingyenesség mellé azt a kikötést teszi, hogy a lábrészben (vagy bárhol máshol) a szerzőt, a hivatkozást, fel kell tüntetni (van olyan szerző, aki ezt a funkciót be is kódolja a szerzeményébe). Ilyenkor jogilag ezt az “utasítást” tiszteletben kell tartani.
A fizetős bővítményeknél/sablonoknál mindig a vásárlási feltételek között szerepel a licencelés kérdése.
Értem és nagyon köszönöm a választ!