Sziasztok
Most próbálom a progit először és több szerveren is az alábbi hiba üzenettel leáll a dolog.
Tudna valaki segíteni, hogy mi a hiba oka ?
Progi: 2.9
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/whitehor/public_html/WordPress/wp-config.php:1) in /home/whitehor/public_html/WordPress/wp-includes/functions.php on line 2861
Error establishing a database connection
Köszi
Üdv
no problem, nem a WP és nem is a szerver hibája: http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/
no problem, nem a WP és nem is a szerver hibája: http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/
Köszi a választ. Az megoldódott. :rolleyes:
Hogy ne menjen simán a dolog most ezt kaptam:
Fatal error: Call to undefined function wp() in /home/whitehor/public_html/WordPress/wp-blog-header.php on line 14
Ha ez is elhárúl akkor már elindul végre a wp??? :(
whitehorse.
Ezekért ne a WP-t hibáztasd, ha valamiért nem értesz hozzá, arról igazán nem a WP tehet. Hidd el, percek alatt telepíthető egy WordPress… sőt, 1 percen belül (FTP feltöltést kivéve, csak a telepítésről beszélek)
Ha veszel egy vadi új autót, és nincs benne benzin, furán jönne ki a szervizbe visszavéve arról panaszkodni, hogy a kocsi nem indul… - majd amikor szólnak, hogy üres a tank, te visszaszólnál, de ha tankolsz bele, végre valahára el fog indulni?
Töltsd rá FTP-n az előző feltöltésre a WordPress fájlokat, mert valószínű, nem minden fájl ment fel rendesen (megszakadt a feltöltés stb.stb…)
A wp-config.php fájlt már nem kell.
update: ha a hibaüzenet pár szavát (pl: “Cannot modify header information”) beírod a google-be vagy itt a fórum keresőjébe, sok hozzászólástól és sok időtől kímélnéd meg magad.
A wp-config.php-t a telepítő generálja a wp-config-sample.php alapján. tehát nem is tudná feltölteni…
Halli Mindenki
Köszi az infókat. Mint kiderült lelkes tudatlanként próbálom a dolgot, de mindenki így kezdi
Elkezdtem olvasgatni itt ott. :rolleyes:
Még mindig nem sikerült beindúlnom
Ami nem tiszta.
Szolgáltató TÃRHELY.BIZ WP a legfrissebb amit letöltésben van.
FTP feltöltés TCM-es beállítva rajta a UTF-8.
Feltolva vele minden.Többször, hogy ne legyen ez a gond.
wp-config.php Kézi beállítás. Most már OK. Hibaüzenet nincs.
Generált nekem struktúrát a szolgáltató.
Hogy telepítsem a WP-t. Próbáltam WP mappába és a PUB. mappába is.
Most az utóbbiban van. Ez a helyes? A generált többi könyvtárat megtartsam vagy töröljem?
Ha indítom a …/wp-admin/install.php akkor az alábbit kapom:
The requested URL /wp-admin/install.php was not found on this server.
A helyén látom ftp-ablakban.
Atrib: 777 állítottam mert ezt olvastam v.hol.
Kérnék egy “lökést” a továbblépéshez.
Hálás köszi a Guruknak
gondolom a pub mappa jelöli a “/”-t (domained.hu vagy akármi)/ és ide kéne tedd a wp-d akkor a /wp-admin rá hivatkozna…
Hali
A problémám most az, hogy telepítés után az admin felületen beállítottam a dolgokat (amit tudtam).
Kilépek és a web felületen nem jelenik meg semmi csak ezt az üzenetet kapom:
/** * Loads the WordPress environment and template. * * @package WordPress */ if ( !isset($wp_did_header) ) { $wp_did_header = true; require_once( dirname(FILE) . '/wp-load.php' ); wp(); require_once( ABSPATH . WPINC . '/template-loader.php' ); } ?>
Mi okozza azt, hogy nem jön be a weblap?
talán az, hogy szerintem kitörölted a wp-config.php elejéről a <?php -t.
NEM azt kell kitörölni, hanem ami ELÅTTE van. De azt csak HEXA szerkesztővel/nézetben látod…