Hello
Van egy sablon amit alakitgatok es szuksegem lenne egy masodik Sidebar-ra vagyis egy ilyen dobozra amibe a widget-eket lehet belehuzgalni. Azt megmondana vki hogy hogy kell letrehozni? Koszi elore is
A sablonodba beillesztesz egy ilyen szépséges kódot.
(Voltak korábban ezzel foglalkozó témáink, de a fórum motor váltás miatt a kódok eltűntek)
A sablonodba beillesztesz egy ilyen szépséges kódot.
(Voltak korábban ezzel foglalkozó témáink, de a fórum motor váltás miatt a kódok eltűntek)
Koszonom!
Illetve van egy kis problema… nem jelenik meg a Widgets-ben az uj Sidebar doboza… Ha a meglevo sidebar azonositojat irom a kodba akkor megjelenik a letezo sidebar az uj helyen, de ha barmi mast akkor semmi es nincs masik sidebar doboz a Widgets-ben…
Jah igen
Mert, egy dolog lemaradt.
A sablon functions.php -jában kell lennie ehhez egy ilyen résznek, hogy:
<?php
if ( function_exists('register_sidebar') )
register_sidebar(array(
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '
'after_title' => '
));
?>
Ez megvan?
Ha igen, akkor cseréld le erre:
if ( function_exists('register_sidebar') )
{
register_sidebar(array(
'name' => 'egyik',
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '
'after_title' => '
));
register_sidebar(array(
'name' => 'masik',
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '
'after_title' => '
));
}
Vagy, ha nem akarod cifrázni:
if ( function_exists('register_sidebars') )
register_sidebars(2);
Igen, koszi, kozben megfejtettem en is egy 2 sidebaros theme alapjan
nekem ezzel a megoldassal valamiert nem mukodik, pedig nagyon jo lenne… vagy vmit en nem csinalok jol… lehetseges… most kezdtem wordpressel dolgozni, ugyhogy jo lenne, ha valaki pontos es reszletes, konyhanyelvi leirast adna errol
koszonom
fnorbika!
Mi is pontosan a gondod? Mert, ha azonos a kérdésed, mint eddie-é volt, akkor DjZoNe és eddie eszmecseréjéből kiolvashatod a megoldást; teljesen egyszerű nyelvezeten, érthetően vagyon leírva.
Ha más a gondod, akkor azt írd meg, légyszíves! Vagy azt, hogy hol akadtál el?