Új sablonhoz új belépés (login) felületet

Sziasztok.



Csinálok magunknak ( online játékközösség ) egy oldalt. Megvan a kiválasztott kinézet design. Szeretném a login felületet is az adott designhoz alakítani mert jelenleg az alap wp login fogadja a regisztrálókat. Mikor a regg megtörtént berakja őket a már normálisan grafikailag felépített oldalra. Kicsit már kiestem a gyakorlatból :slight_smile: sajnos sehol nem találom a loginban lévő képeket. Vagyis hát ha kicserélem … már próbáltam, nem történik semmi… marad a régi. mi olvassa a login képeit ( logo, háttérszín keretek stb…). Az alap css-ben nem találom a login-php ban sem sajna. Az alap motor képeit már kicseréltem ( w-logo-blue.png ) persze a neve maradt… de nem változik semmi.



Kérek szépen egy kis segítséget kis útmutatást.



Üdvözlettel Wodoo!!





itt egy kép hogy mit szeretnék megváltoztatni[attachment=0:2mo3tbnv]reggfelület.jpg[/attachment:2mo3tbnv].

http://rotisoft.hu/blog/wordpress-belepo-regisztralo-oldal-formazasa/

Nagyon köszönöm :slight_smile: a gyors választ.

Sajna nem találom… írva van idézem " [font=Lucida Sans, Lucida Grande, Lucida Sans Unicode, sans-serif:2ogpl496]Mivel a sablonunk functions.php fájljához kell nyúlni, így WordPress frissítés után is megmaradnak a módosításaink. (Amíg az alap bejelentkező form stíluselem azonosítóit nem módosítják.) "[/font:2ogpl496]







nos ilyen hogy ( function custom_login_logo() { ) nincs benne. De persze az álltalam használni akart kinézet, sablon functions.php ban kerestem. Továbbá a motor functions.php jában sem találtam. Már átnéztem majdnem az összes php-t és ezt ( www.wordpress.org ) a linket sehól nem találom. Notepad++ használok szóval a kereső megtalálná. Pontosan melyik phpban kell változtatásokat csinálni hogy a login felületét megcsináljam?







Köszönöm.



Üdv: Wodoo

Nem fogod megtalálni, mert neked kell beletenni. :slight_smile:



És egy kis segédlet, hogyan is szerkeszd:

http://rotisoft.hu/blog/wordpress-functions-php-szerkesztese/

És ezt az adott sablonom functions.php-jában vagy a motor includes mappában a functions.php ba írjam bele?



közben elolvastam :slight_smile: bocsánat a kérdésért