Új postról email az editoroknak

Sziasztok!Ti tudtok olyan pluginről ami az új postokról automatikusan küld egy e-mailt az adminnak és az összes editornak?

Vagy, ha nincs ilyen hogyan oldanátok meg?Köszönet az ötletekértG.

Szervusz !Bocsánat, ha zöldséget beszélek; nekem a wp 2.3.1 verzió Beállítások > Interakciók között, felülről a harmadik sorba pipát betéve küldi az e-mailt, vagyis úgy gondolom, hogy gyárilag benne van.Vagy félreértettelek, és akkor elnézést kérek !Üdvözlettel és BÚÉK 2008 !fgy

interakcio=visszajelzesaz a megjegyzesekre vonatkozik…

Bocsánat, hogy visszakérdezek !Ha témát (cikket) írok akkor értesít a rendszer.Ha egy témára (cikkre) beír valaki, akkor a hozzászólásról értesít a rendszer.Mindkettőt post-nak modjuk, azaz az eredetiben a post-ot használja.Akkor most mi lett kérdezve, mit nem értek már megint ? :slight_smile:

Üdvözlettel:

fgy

nem tudsz angolul ez az egyik valszeg (szovegkornyezetfuggo szavak), a masik meg az, hogy amit akarsz arra van plugin (email users talan?)


fgy_wp wrote:

Ha témát (cikket) írok akkor értesít a rendszer.

Ha egy témára (cikkre) beír valaki, akkor a hozzászólásról értesít a rendszer.

Mindkettőt post-nak modjuk, azaz az eredetiben a post-ot használja.

Hozzászólás = comment, SOHA nem post. Igeként használhatod: to post a comment.


És nem hiszem, hogy "témának" szokják mondani a bejegyzést, "post"-ot.

Kedves ToRoKZoli és Moshu !Nem is állítottam, hogy tudok angolul, csak próbáltam udvariasan megtudni, hogy miről lehet szó, mert nem szégyen tanulni mástól, és akkor is tanul az ember, ha olvassa rendszeresen a Fórumon feltett kérdéseket és válaszokat.Most nem értettem a kérdést, azért kérdeztem vissza.Aztán meg az is eszembe jutott, hogy a “post” használata kicsit bonyolult, és valóban szövegkörnyezet-függő, ezért már mégjobban nem tudtam miről van szó.Moshu tök világosan leírta, eddig is így gondoltam, ha én meg is alkottam magamnak a külön szóhasználatomat: a “téma (cikk)” kifejezést használom a “bejegyzés - post” helyett, hogy ne keverjen meg a “megjegyzés - to post a comment” kifejezéssel, sőt, ez utóbbihoz a “hozzászólás”-t használom. :slight_smile:Summa-summarom, nekem mindkét esetben egy levelet küld a rendszer, ha új beírás történik. Ezért nem értettem, és nem is értem, hogy mit keres garotter, mert úgy gondoltam (és szerintem jól gondoltam), hogy valamit megint tanulhatok, csak előbb tisztáznom kellett garotter kérését, összevetve az én fejemben (és honlapomon) lévő lehetőségekkel. :slight_smile:Barátsággal !

Sziasztok!Új bejegyzésekről szeretném, ha az editor csoport tagja (vagy mindenki) kapna e-mail értesítést. Régen mintha lett volna plugin hozzá, de nem találom.

Ill. találtam egy Subcribse2 nevűt ami elvileg ezt csinálja, de a gyakorlatban még nem produkálta magát. Egyelőre ezzel kísérletezem.

Nálam is küld a hozzászólásokról e-mailt nekem, de nem csak nekem kéne megjönnie.