Sziasztok!
Több kérdésem is volna hozzátok. Éppen egy új oldal elkészítésén dolgozom, de néhány dologra még nem jöttem rá, ebben kérném a segítségeteket.
- Szeretném a weboldalamat keresőbaráttá tenni mindenféle szempontból. Keresgéltem mindenféle SEO kiegészítőt, de nem nagyon tudom mi a legjobb. Ha esetleg van tapasztalatotok ebben, akkor tudnátok valamit ajánlani? Megköszönném. Elsősorban olyanra lenne szükségem, ami lerövidíti az URL-eket, automatikusan generálja a META leírást és tényleg keresőbaráttá teszi a bejegyzéseket, az oldalt.
- A következő dolog egy kis probléma, aminek a kiküszöbölésére nem jöttem még rá. Ebben várnám a segítséget tőletek. A probléma a következő:
Van egy cikkem, aminek a neve mondjuk: telefon. Addig már eljutottam, hogyha a bejegyzés nevére kattint a látogató, akkor szépen lerövidítse az URL-t, a példa szerint így: htp://www.valamioldal.hu/telefon
Ez eddig jó is lenne, de én alkalmazok tördelést is, tehát van Read more az oldalon. Azonban ha az illető a Read more szövegre kattint, akkor az URL így változik meg: htp://www.valamioldal.hu/telefon#more-52. Véleményem szerint, ez pedig duplikációt okozhat. A kérdés pedig a következő: Hogy tudnám eltüntetni a #more-52 szöveget a linkből? Hol tudom ezt beállítani vagy ezt nem lehet kilőni se hogy se?
- Az utolsó előtti kérdésem az volna pedig, hogy előfordulhat olyan, hogyha sok a tartalom az oldalon, akkor elkezd befagyni és nagyon lelassul? Erre van valami segítség?
- Az utolsó kérdésem pedig az volna, hogy tudtok nekem ajánlani, valami fórum kiegészítőt az oldalra, illetőleg egy olyan Chat-et , amit betudok ágyazni az oldalba?
Előre is köszönöm a segítségeteket!