Új! Hitelesítés szükséges ablak.

Az admin felületre történő belépés előtt egy új ablak jelenik meg.

http://rajtmester.hu/wp-content/uploads/2013/10/Image2.jpg

Most találkoztam vele másodszor. Első alkalommal be tudtam lépni. A “wpadmin” és hasonló jelszó formátumot használva. Ma már ezen a helyen nem tudok belépni. Nem fogadja el a jelszavam. A szolgáltatónál több tárhelyem, több domain és alldomain-om van, mindnél megjelent ez az üzenet.

Nem tudom mi okozza ezt a problémát. Előfordulhat, hogy valamelyik bővítmény, vagy egy wp frissítés? A Szolgáltató elküldött, hogy nem lehet DNS hiba. Azt nem is merem elképzelni, hogy valamilyen támadás.

A megacp-nél (vagy ha úgy tetszik 3in1hosting) pár napja vezették be, hogy a wordpress/joomla/stb CMS rendszerekhez plusz jelszót kér a szerverük. Az jogos érv, hogy nagyon sokan nem frissítik a rendszereiket és ezért rengeteg sebezhető honlap van a tárhelyeken. Más kérdés, hogy ez nem a legjobb megoldás. A felugró ablak nem azt jelenti, hogy az oldaladat megtámadták, csak azt, hogy a lehetséges támadások ellen lejelszavazta a szolgáltató.



A wpadmin nevet hiába használod, az nem jó. A belépési név wp és a jelszó is wp.



Bence


Köszönöm a választ.

Az közbe bejött, hogy miért csinálták, csak azt nem tudom, hogy miért nem tudok belépni. Két tárhelyen van náluk több domainem csak az egyik tárhelynél nem tudok belépni, de ott egyik domain-nél sem.

Na ezt most nem értem, “A wpadmin nevet hiába használod, az nem jó. A belépési név wp és a jelszó is wp.”

Hogy is van ez?

Pedig egyszerű :slight_smile: A felugró ablak teljesen független a wordpress felhasználónevektől. Ez a szolgáltató saját hitelesítő ablaka. A “Felhasználónév” mezőbe is wp-t kell írni és a jelszó mezőbe is wp-t kell írni.

Leesett.



Köszönöm. Csak a szöveg…

Ja megcsináltam egy helyen, amit mondtál.



Köszönöm a segítséget.