Új év, új verzió? :)

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Új év, új verzió? :slight_smile: című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Új év, új verzió? :slight_smile:]

Szép lista, köszönjük! A 3 szerencsés szám :), várjuk nagyon!

Van két hibás szó a cikkben:

türközni
Autómatikus

Szűcs Ádám

Kedves Ádám!

Köszönjük az észrevételt. Javítottuk a hibákat.

… és a többi 14-et is, amit azért tettünk bele, hogy ki, mennyi elírást fog felfedezni. Gratulálunk! Te lettél az első helyezett! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Nem igaz, csak viccelünk, tényleg köszönjük, hogy figyelmes voltál!

hát én tegnap frissítettem a 9.1-re erre ma hajnalban feltörték az összes wordpresses oldalam, önök szerint lehet valami összefüggés?

Átnéztem a legtöbb biztonsági oldalt, és sehol sem találtam wordpress 2.9.1-re biztonsági rést, vagy ismert sebezhetőséget.

Miután közel 600.000-en töltötték le világszerte a 2.9.1-et, ha lenne ilyen hiba (ilyen súlyosságú legalább 2 éve nem volt) elég hamar kiderült volna.

hát nem tudom, a mai nap nagyon sok oldalt feltörtek ettől a csoporttól, volt benne wordpresses és votl benne joomlás is, joomlánál kiderült egy biztonsági rés okozta hát tényleg reménykedem hogy wp-nél nem volt ilyen. (mellesleg az index fájlokat cserélték csak le)

Akkor a hiba nálad van.

Olvasd végig a fórumunkból ezt:
http://forum.word-press.hu/topic/1642-lotmachinesguide-cn-iframe/

“Lehetőség van olyan kép galériák összeállítására, amelyek nem csak az aktuális bejegyzés képeit tartalmazhatja, hanem bármelyik korábbi bejegyzés képeit is.”

Ezt hol találom?

Nagyon részletes és hasznos a lista amit készítettél a 2.9 -es verzióban történt változásokról. A 3.0 valószínűleg nagyon pozitív bumm lesz ismét.

tzs:
az admin felületen én sem találtam ilyen részt.
Úgy gondolom, hogy a gallery shortcode API lett képes erre a funkcióra, de még felület nincs rá. (Ahogy az egyedi taxonómiákhoz vagy az egyedi bejegyzés típusokhoz sincs)

Ok akkor majd belenézek a forráskódba.

3.0 MU beépülése azt jelenti, hogy a BuddyPress egyszerűbben lehet majd integrálni, vagy a BP egy teljesen külön rendszer? Nem próbáltam még csak érdekelne.

2.9.1-ből mikorra várható a magyar verzió?

A múlt hét óta már elérhető a 2.9.1 magyar verzió frissítése, amennyiben az admin felületről frissíted a wp-t.

Az az igazság, hogy az automatikus frissítést nem nagyon mertem még használni de csinálok egy mentést és kipróbálom. :slight_smile:

Köszönöm!

Nálam eddig mindig tökéletesen működött a frissítés admin felületről több oldal esetében is. Persze egy mentés azért nem árt előtte… :slight_smile:

Mindenképpen. :slight_smile:

Én egyszer jártam meg a menüből történő frissítéssel - minden jól megy, ha nem az alapértelmezett sablont használod! Sajnos a saját képemre formált kubrick beállításait úgy szétverte, hogy csak kapkodtam a levegő után.

Szerencsére az admin felületen a frissítésre kattintva választhattam, hogy automatikusan vagy kézzel akarok frissíteni és adott egy linket is a rendszer ahonnan le lehetett tölteni a teljes telepítőcsomagot. Éltem a lehetőséggel és maradtam a kézi frissítésnél. :slight_smile:

Röstellem, de csak most neztem errefele.
Kivancsi leszek hogy oldjak meg a MUval egyesulest, teny, nincsenek benne rossz dolgok, de egy ATLAG BLOGGER szamara, a mu funkcioi hasztalanok, sot zavaroak.