Sziasztok! A címben jelzett probléma lényege: a legújabb 6.5.3 WP-et és Elementor Pro-t használva létrehoztam az első blogbejegyzésemet és megadtam hozzá címkéket is ( kb. 6-ot ), de a címkék a bejegyzés legalján a lábléc legfelső széle által takartan csak apró mákszemnyi pixel-pöttyökként láthatók, vízszintesen egymás mellett. Onnan tudom, hogy ott vannak, hogy ha ráhúzom az egeret, bal alsó sarokban megjelenik a hivatkozásuk kiírása. Már több angol nyelvű CSS kód megadási tanácsot kipróbáltam, de nem történik semmi. A WP-ben pedig sehol nem találok olyan kezelőfelületet, ahol a címkék elhelyezését be lehetne állítani… Olvasom, hogy ma már nem fontosak a címkék, de ha van megoldási ötlete valakinek, azért hálás lennék, mielőtt inkább kitörlöm őket… Minden javaslatért hálás vagyok! Köszönöm! Ui.: Egy Cool Tag Cloud nevű bővítményt találtam, de a legutolsó frissítése 1 éves…
Küldj egy oldal linket, és megnézem.
Kedves Alex!
Nagyon köszönöm a segítségedet és a CSS kódot!
Mivel az oldal még nem publikus, mert folyamatosan szerkesztem az induláshoz, ezért küldtem a linket privát üziben.
Viszont a kódot, amit Tőled kaptam bemásolom, hátha másnak is segítségére lehet:
Ezt kaptam Tőled válaszként:
A gond az, hogy az elementorban felhúztad a láblécet, tehát a tartalmi részben megjelennek a tagek, de a lábléc fel lett húzva, így eltakarja.
A legegyszerűbb megoldás, ha ezt a css-t bemásolod:
.post-tags{padding-bottom: 30px !important; } és akkor jó lesz.
Köszönettel:Endre.
1 kedvelés