Új blog: www.nemaradjugyfelnelkul.hu

Sziasztok. Nem rég indult az oldalam. Nézzétek meg és várom a véleményeket. Köszönöm.

khm, szar. úgy mindenestül. mint a spamben reklámozott oldalak, kb. azon a szinten van.

Pontosan mire gondolsz?

biztos megint le leszek szidva, de nekem is ugyanaz a véleményem mint charlie-nak…


'charlie wrote:

khm' date=' szar. úgy mindenestül. mint a spamben reklámozott oldalak, kb. azon a szinten van.[/quote']

'Fórumszabályzat wrote:

2.7 Ha valaki bemutat egy oldalt' date=' szigorúan tilost azt fikázni, leszólni, ha nem tetszik, akkor írd le hogy miért, inkább tanácsot adj. Vagy ne reagálj rá.[/quote']
'danielray wrote:

biztos megint le leszek szidva' date=' de nekem is ugyanaz a véleményem mint charlie-nak...[/quote']

'Fórumszabályzat wrote:

2.7 Ha valaki bemutat egy oldalt' date=' szigorúan tilost azt fikázni, leszólni, ha nem tetszik, akkor írd le hogy miért, inkább tanácsot adj. Vagy ne reagálj rá.[/quote']

Danielray! Te nem lettél megszidva, csak fel lettél kérve, hogy több objektív elemet is mondjál... ;)

Charlie! Ha már nem tudod magadba tartani, akkor legalább mondjál 5 építő jellegű kritikát hozzá. :)elavult sablon, semmi atalakitas, szornyu “grafikai” modositas

es a nagyon gagyi marketinges baromsagok ami mar 10 evvel ezelott is undoritoak voltakszoval fortelem, pedig mostanaban bedolgozo grafikust keresve sok mindent latok…

Köszönöm az építő jellegű kritikát a megjelenéssel kapcsolatban. Bízom benne, nem sok wordpress-el ismerkedő ember kedvét veszik el a profi hozzászólók, hogy az első lépéseket megtegyék.A marketinges beírásra inkább itt nem válaszolnék.

Toni_bacsi!A kritikát Te kérted, Te tetted “mustrára” az oldalad. Attól nem kell megsértődni, hogy el is mondják.

Mivel profi wp-sek mondták el, ezért jó, ha megfogadod a tanácsukat; Török Zoli abszolút korrekten írta le, hogy mi a teendőd.Keressél inkább egy másik, modernebb sablont, amit vagy szakemberrel alakíttassál át, ha a grafikai részhez “nincs lövésed”, vagy gyürkőzzél neki, tanuljál, és gyakoroljál! :wink:A tartalom elemzése nem vág profiljába a WodPress Magyarország oldalainak, ezért arról tényleg ne nyissunk itt vitát. (Zárójelben csak annyit jegyeznék meg - mivel a marketing területén kellő szakmai múltam van, hogy Zoli kissé sakos véleményével nagyjából egyetértek, de nem fogalmaznék így. Mindenesetre egy marketingessel sem ártana konzultálnod. Nem az alapelgondolással, hanem a többivel van inkább nagy baj.)

Kedves Győző!Valóban én tettem mustrára az oldalt, de mint írtam, megköszöntem a hozzászólást, sértődésről szó sincs. Amennyiben a második mondatom félreértelmezhető volt sajnálom, de éppen te szúrtad be a szabályzat 2.7-es pontját, erre gondoltam.A marketingre ismét nem válaszolnék, mert ez nem az a hely. Privát e-mailben szívesen válaszolok.

Még egyszer köszönöm és mindenféleképpen megfogadom a modernebb sablonra vonatkozó ajánlást.


'charlie wrote:

khm' date=' szar. úgy mindenestül. mint a spamben reklámozott oldalak, kb. azon a szinten van.[/quote']

Egy kicsit nem tudnád moderálni magad? Ilyen hozzászólásokat inkább ne írj a jövőben. Köszönjük!

charlie: http://forum.word-press.hu/topic/1448/mielott-bekueldened-az-oldaladat-vagy-velemenyeznel-egyet/

hm nekem sem tetszik sőt , a tartalomről pedig hát… hmhmhm

Lecseréltem a grafikát az oldalon. Leellenőríztem a http://validator.w3.org/ -on, van még benne hiba, de takarítgatom.

Szervusz Toni_bacsi!A valid kérdéshez és a javítgatáshoz teszek egy megjegyzést, ha úgy tetszik, tanácsot:Fontos dolog, hogy az oldal minél inkább közelítse a w3 valid előírásokat, de az sem baj, ha teljesen eléri, de


  • ugye ismered a ráfordítás-haszon elméletet? Ha marad egy-két, akár tucat, jelentéktelen valid hiba, az nem akkora baj, a baj az, ha ezt a pucolgatást a tartalom rovására teszed. Egy bizonyos határon túl a közönséges földi halandónak nem érdemes görcsölnie ezzel a kérdéssel. Ez amolyan szakmai bónusz, annak, aki nagyon felkészült ismeretekkel rendelkezik, akinek ez szakmai presztizsből fontos.

    (Szerintem egy épelméjű olvasó nem validálta még az oldalaimat, miután elolvasta az adózási híreket… :))


  • Először az oldalaid tartalmát, megjelenését csiszolgasd, aztán - ha ráérsz - menj rá a validálásra; egy tanítást, oktatást magáénak valló oldaltól kifejezetten irritáló a rendezetlenség. pl. sikítani tudnék, amikor meglátom a csilicsálé, magyartalan dátumozás megjelenítést, a szerzők neve nélküli cikkeket, vagy a hivatkozás, forrás megjelölése nélküli cikkeket.


  • Értem én, hogy a nemaradjugyfelnelkul.hu a domainnév, de a fejlécben, üvöltő magyartalansággal, ló-betűkkel feltenni hátborzongató, üvölteni lenne kedvem. Csinálj/csináltass egy jópofa logót (bánatos arccal egyedül álló emberke elkeseredetten, értetlenül nézi a másik emberke körül csoportosulókat, alul kis méretben a nemaradjügyfélnélkül.hu felirat, az egész kattinthatóan :)), és az harmonizáljon a mostani képpel (amiről fogalmam sincs, hogy miért az, hogyan kapcsolódik a témádhoz?).


  • A színvilágban az erőt sugárzó, de nyugodt, biztonságot nyújtó, meleg színeket kellene alkalmazni, modern (webkettő) formákkal, betűtípusokkal, nem a szürke színekkel, nem odavaló tipográfiával.    Az viszont mindenképpen becsülendő, hogy megérezted, hogy van bőven tennivalód, volt bátorságod elindulni ezen a nem is könnyű és nem is rövid úton, el kezdted alakítani az oldalakat, és mindezt a Közösség előtt. Szerintem, ha így folytatod, akkor az oldalak hamarosan rendben lesznek, a tartalom pedig a Te lelkeden szárad… :wink:

Olvasva a kommenteket, hát felsírtam a röhögéstől! Milyen lehetett az eredeti oldal?

Kitartást Toni_bacsi! :lol:

:slight_smile: na tessék… nem csak informál… szórakoztat is :smiley: WordPress


Török Zoltán wrote:

elavult sablon, semmi atalakitas, szornyu "grafikai" modositas


es a nagyon gagyi marketinges baromsagok ami mar 10 evvel ezelott is undoritoak voltak

szoval fortelem, pedig mostanaban bedolgozo grafikust keresve sok mindent latok...
Hali! És milyen anyagokra vágysz? Egy kis infot adhatnál. Cső.

toecksimbo wrote:

Hali! És milyen anyagokra vágysz? Egy kis infot adhatnál. Cső.
most en vagyok a hulye, vagy mas se erti ezt?

Zoltán, én nem szeretnék itt nyíltan vitát indítani képességeidről, mert még akár nagyon furcsa dolgok is kiderülhetnek. Jobb ezt nem firtatni! :wink:

Én sem értem, na! :cool: