Sziasztok!
Azt szeretném megvalósítani, hogy csinálok egy oldalt, amit beállítok kezdőlapnak. Na ezen az oldalon kellene, hogy megjelenjen mondjuk a 20 legújabb bejegyzés. Viszont úgy, hogy csak a címe és a bejegyzésben szereplő kép kicsinyített változata látszódjon.
Valahogy így nézne ki: http://funnyjunk.com/
Keresgéltem és ki is próbáltam egy dolgot, ami nem működött. Viszont van még egy-két dolog amit nem néztem meg, bár ahogy értelmeztem, az nem teljesen ennek a megoldása. Mindenesetre napközben jobban utánanézek, s ha találok valamit, akkor leírom. Ha esetleg járna erre valaki, aki tudná a megoldást, akkor örülnék, ha megosztaná velem.
Előre is köszönöm!
nem értem miért kell egy oldal, ami 20 bejegyzést mutat, amikor ugyanezt a sima mezei kezdőlappal is meg tudod csinálni! :o
Tényleg? És valahogy úgy nézne ki, mint a fentebb linkelt példán? Mert ezt tényleg nem tudtam, és ha esetleg beavatnál… Nagyon megköszönném.
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy vajon mi az a HTTP ERROR, ez akkor jelenik meg amikor nagyon fel szeretnék tölteni egy új bejegyzést, képet a blogomba, valaki tudna segíteni.
Válaszokat és megoldásokat nagyon várom!
És milyen számot ír ki mellé? Merthogy kismilliomnyi variációs lehetőség, ok-okozat lehetséges.