Sziasztok!
Pár napja, amikor új bejegyzést akarok írni, nagyon “csúnyán” jelenik meg a bekezdés formázása illetve a link szerkesztése menü a szerkesztőben. Esetleg valaki tud benne segíteni, mi okozhatja? (plugint nem telepítettem mostanában semmit)
[attachment=291:winblogger_error.png]
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Nyelv nem található szerintem!
Másold fel az eredeti magyar wordpress csomagból a wp-admin és wp-includes
mappákat és írd felül.
Ezen felül én még felmásolnám és felül írnám a magyar nyelvet is amely
a wp-content/languages/ mappa tartalmát is.
Én ezt csinálnám.
Sziasztok!
Pár napja, amikor új bejegyzést akarok írni, nagyon "csúnyán" jelenik meg a bekezdés formázása illetve a link szerkesztése menü a szerkesztőben. Esetleg valaki tud benne segíteni, mi okozhatja? (plugint nem telepítettem mostanában semmit)
[attachment=291:winblogger_error.png]
Előre is köszönöm a segítséget!
Aham, és mi történt "pár napja?" amikor a hiba előjött?
Ne mondd, hogy semmi :)
Aham, és mi történt "pár napja?" amikor a hiba előjött?
Ne mondd, hogy semmi :)
Hát az igazság az, hogy lehet hamarabb is előjött csak mostanság kevesebb időm volt szerkesztgetni, és csak néhány napja tűnt fel... :rolleyes: (ha frissítettem vagy szórakoztam volna bevallanám :rolleyes: )
Szia!
Nyelv nem található szerintem!
Másold fel az eredeti magyar wordpress csomagból a wp-admin és wp-includes
mappákat és írd felül.
Ezen felül én még felmásolnám és felül írnám a magyar nyelvet is amely
a wp-content/languages/ mappa tartalmát is.
Én ezt csinálnám.
Mindet megcsináltam, de sajnos nem segített. :(
Böngésző cache?
Lehetséges-e hogy a szolgáltatód tömöríti a js kódokat? (pl vodafoneos mobilnetnél van ilyen)
Böngésző cache?
Lehetséges-e hogy a szolgáltatód tömöríti a js kódokat? (pl vodafoneos mobilnetnél van ilyen)
Böngésző cache-t este megpróbálom. Szolgáltató T-online, Optinet van (15/7,5)
A /wp-admin/update-core.php alatt található egy automatikus újratelepítés nevű gomb, ez az alap rendszert újra fogjra rakni, meghagyva az adatbázisod és a wp-content foldered.
Ha ez sem segít, akkor kérek privátban valami hozzáférést és személyesen nézném meg, mert a világ 8. csodája lesz
A /wp-admin/update-core.php alatt található egy automatikus újratelepítés nevű gomb, ez az alap rendszert újra fogjra rakni, meghagyva az adatbázisod és a wp-content foldered.
Ha ez sem segít, akkor kérek privátban valami hozzáférést és személyesen nézném meg, mert a világ 8. csodája lesz :)
Megcsináltam (sőt ma frissítettem 3.0.5-re,) de semmi eredménye nem lett....
Munkahelyen 2 gépről is megnéztem, 2 különböző oprendszerről, ott is ugyanez van....
Felvettelek MSN-re gyorsabb kontakt érdekében....
Szia
Amit kitudtam neked deríteni, hogy nem az alap WP-vel van a gond, hanem valamelyik plugin lesz a ludas,
ugyanis ha kivan kapcsolva mind, akkor tökéletesen ment a szerkesztő.
Innét jön a kérdés, hogy melyik lesz az.
Mivel majdnem 30 bekapcsolt bővítményed van, nem kezdtem el zongorázni, hogy melyik lesz az…
Ami tuti hogy nem, mert használom:
- AIOSP
- Akismet
- Contact Form 7
- Google XML Sitemaps
- Maintenance Mode
- Theme My Login
- Wordpress Download Monitor
- WP-Polls (ezt kipróbáltam kikapcsolni, semmi)
Ami valószínűleg nem, de nem állítanám 100%-ra:
- Sociable
- WP-PostViews
A többi közül valamelyik lesz.
Köszi!
Igyekszem majd próbálgatni…csak azért különös, mivel semmi új plugint nem raktam fel mostanában (őszintén szólva meg nem mondom, hogy melyik volt az ami frissült esetleg…mert én már erre gyanakszom)
Sorry a dupla postért, de ezt mindenképpen meg kell osztanom…
Szóval az email users Január 15-én frissítve lett (legalábbis FTP-n ekkor módosult a mappa), ami bekavarhatott…
Ment is a levesbe…
Nagyon szépen köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget! :rolleyes: