ugyanazok a bejegyzések különböző wp-ben, hogyan?

Sziasztok! Nem tudom, hogy volt-e már, aki hasonlót kérdezett, ha igen, akkor bocsássatok meg, de nem találtam rá.Az lenne a problémám, hogy megoldható-e az, hogy van egy telepített wp-m egy mappába és van egy másik mappában is telepítve egy wp ftp-n. Azt szeretném, hogy ha az egyikben írok valamit, akkor az a másikban is megjelenjen, mert a két oldal csak abban tér el, hogy más a sablon. Ezt meg lehet valahogy oldani? Ha igen, akkor hogyan? Köszönöm előre is a segítséget.

Behúzod RSS-ben.Közös adatbázis használat a posts táblábólSzinkronizálásBővítmény készítése, ami klónozza a bejegyzéseket.De mi az értelme? A másolatot ki fogja tiltani az indexből a google.

Hú ez bonyolult volt. Köszi.Igen, ebben én is gondolkodtam, de akkor hogyan csináljam meg azt, hogy van egy oldal bejegyzésekkel, és ehhez az oldalhoz tartozik egy akadálymentes változatú oldal, ahol ugyanazok a bejegyzések vannak. ?Az a baj, hogy nem találtam olyan megoldást, ahol csak a sablont cserélve az olvasó kiválaszthatja (regisztráció nélkül), hogy melyik neki a megfelelő. Ha ebben tud valaki segíteni, vagy Andrea tudsz benne segíteni, akkor megköszönném.

Jaaaa, az akadálymentesítés az más.Ha a fenti megoldásokból választasz, akkor a canonical fogalomnak olvass utána.Ehhez a megoldáshoz egyébként csak egy vakbarát ikon/link, egy css fájl és egy js kell, ami megváltoztatja a css-t kattintásra . (Ez a szebbik megoldása a kérdésnek.)Csinálsz a mostani css fájlodból egy vakbaráttá alakított, színezett változatot.Hirtelen ezt találtam js-re. Régebbi, de segíthet:_http://forum.prog.hu/tudastar/109663/Weboldal+kinezetenek+megvaltoztatasa+kattintasra.htmlAz akadálymentességről meg itt volt szó:http://kozosseg.wphu.org/forumok/tema/akadalymentesites-a-wordpress-segitsegevel