Üdvözlő szöveg a bejegyzések előtt...

Sziasztok!Olyan kezdő vagyok WP ügyben, hogy előre bocs, ha még a szóhasználatom sem tökéletes.

A probléma: Ha elindul a WP-s oldalam, akkor a bejegyzések (nálam hírek) jelennek meg. Azt szeretném, hogy a hírek előtt állna egy üdvözlő szöveg, fixen. Valahogy nem tudom elkapini a logikáját. Azt már elértem, hogy a szöveg ott van, de linkként viselkedik.

Igazán az lenne a legjobb megoldás, ha az egyik oldalt tudnám megjeleníteni. Mondjuk lenne egy “Aktuális” oldal, ami a menük között is ott van, de itt is megjelenne. De ez annyira nem is lényeges, a fix szöveg is teljesen jó, hiszen sokat nem változna.Köszi…

statikus szoveg:

attol fugg melyek theme-et hasznalod de altalaban az index.php -ba a loop ele beirod html formazassal azt amit akarsz (vagy anelkul is lehet siman)valahogy igy:
udvozlo szoveg


...

Köszi, így csináltam, de akkor is linknek veszi frown.gif. Akkor nyomozok tovább.Másik kérdés, hogy azt hogyanlehet beépíteni egy oldalra, hogy ott egy FORM-ot valaki kitölt és PHP elküldi nekem a levelet?Köszi…

van ra millio plugin

ajanlom a psx mail form-ot, mivel konnyen beagyazhato postba

Sziasztok!Nekem is hasonló problémám lenne mint ambrits-nek, csak én flash file-t raknék a bejegyzések elé, de gondolom ez nem fontos! A lényeg hogy zoli módszere nekem nem működött. A sablon neve amit használok tuut ide kattintva megtekinthető de itt az indexének a kódja is így hátha könnyebb:

Code:

<?php

get_header();

?><div class="post" id="post-">

<a href="" rel="bookmark">

Hogy lehetne megoldani a dolgot valaki tudja a megoldás?

Előre is köszönöm!

Üdv!Sikerült megoldanom a dolgot ,valóban az index .php-ba kellett beszúrni a kódot mégpedig ide:Code:

<?php

get_header();

?>


<div class="post" id="post-">
már csak annyi a gond hogy minden oldalon megjelenik de én csak a főoldalra szertném van valakinek valami ötlete hogyan lehetne megoldani?

Előre is köszönöm a segítséget!!amit meg akarsz jeleniteni


Szia Zoli!Látom hogy írtad az előbb ezt:Más okból kérdezem: hirdetéseket akarok megjeleníteni a sidebar.php-ban - mást és mást különböző oldalakon.Az hogy ugye azt jelenti, hogy csak akkor jelenik meg ha a nyitóoldalt nézem. Na de hogyan tudom azt beállítani hogy pl bizonyos kategóriáknál más-más látszódjon?biztos az is ezzel az if függvénnyel megy nem?

A 2.3-as WordPressben van olyan opció, hogy statikus oldalt jelenítsen meg kezdőoldalként, a beállítások menüpont alatt. Az üdvözlő szöveget meg királyul meg lehet oldani a lester chan-féle WP-Sticky pluginnel. Jesszusom, szijjelhekkeltek mindent :smiley:

exer:

mar korabbi verziokban is van statikus front page (tan 2.2-tol)

amikor ez kellett nekem meg nem volt az a plugin ((=amugy legrosszabb:

az if nem fuggveny hanem feltetel es ha kategoriara akarsz szukiteni akkor igy kell:

amit szeretnel
oks, köszönöm! kitály vagy erre gondoltam, mindjárt ki is próbálom. Bocs ha hülyeséget írtam, nem vagyok coder :slight_smile:

hááát. nem igazán ment. hol tudok én ezekről bővebb anyagpt kapni? nem tudod az angol WP database-be hol találok erről infót? Azt se tudom hogy hívják ezt a “feltétel dolgot” angolul…

na mindjart kicsapod a biztit nalam meg gondolom masnal is

codex.wordpress.org baratod a kereso

nemkülönben barátod problémás ügyekben a sztaki szótára

csupa segítő hsz! thx!!! Igazán!


legrosszabb wrote:

Azt se tudom hogy hívják ezt a "feltétel dolgot" angolul...

Conditionals...


see: http://codex.wordpress.org/Conditional_Tags

Sziasztok!

Lehet egyszerű,de nem tudtam megfejteni,üdvözlő bejegyzést szeretnék létrehozni,de mi alapján teszi kiemelt bejegyzésnek a wp?

Pl: cleartypeone,Apollo sablonnál is meg kéne jelennie kiemelt üdvözlő bejegyzésnek.Beállítom a nyilvánosságnál, hogy legyen folyamatosan a kezdőoldalon,de attól még nem lesz kiemelt.

Köszi

Szia. én úgy oldottam meg, hogy csináltam egy “ragadós” bejegyzést, ami mindig elől van.Bejegyzés szerkesztése -> Közzététel (a jobb felső sarokban) -> Nyilvánosság: Nyilvános, főoldalon legfelül (“ragadós”)

Szia!

Igen köszönöm,de akkor az első lesz,ok értem, de az apollo sablonnál a kiemelt bejegyzés teljes soron elnyújtott a fejléc alatt és csak ez alatt listázza két sorba a többi bejegyzést.Ezt nem tudom elérni egyszerűen, pontosabban egyszer sikerült,de nem tudom, hogy csináltam.(nem volt benne tudatosság):slight_smile:

Az a baj, hogy a megjelenés tekintetében sok függ a sablontól :frowning: