Sziasztok!
Rengeteget kerestem, de csak olyan widgetet találtam ami e-mailbe köszönti az új regisztrált tagot.
Nekem olyan kellene, hogy egy megadott widgeten belül írja ki, hogy “Üdvözlünk “xy…” az oldalon”.
Ha tud valaki ilyet kérem jelezze.
Köszönöm.
http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_currentuserinfo
példákban mindenfélét kiirathatsz a regelt userről. természetesen csak akkor írja majd ki, ha kell erre feltétel is_user_logged_in azt hiszem…
Ez tökéletes nekem! Köszönöm. Esetleg olyat lehet, hogy amikor nincs bejelentkezve egy user valami mást kiirjon a felhasználóneve helyett és amikor belép az kicserélődik a felhasználónevére.?
pl ha ugyanott tovább olvastál volna…
By <a href="/wp-register.php">registering, you can save your favorite posts for future reference.
By <a href="/wp-register.php">registering, you can save your favorite posts for future reference.
tovább olvastam és megpróbáltam, de ez nem működött.ezért maradtam a legegyszerűbbnél:
<?php global $current_user;
get_currentuserinfo();
echo 'Üdvözöljük ’ . $current_user->user_login . “n”;
azért tettem fel a kérdést, mert valószínűleg nem tudtam megcsinálni…<?php global $current_user;
get_currentuserinfo();
echo 'Üdvözöljük ’ . $current_user->user_login . “n”;
azért tettem fel a kérdést, mert valószínűleg nem tudtam megcsinálni…
Mit jelent pontosan az, hogy ‘nem működik’?
[off]
“mert valószínűleg nem tudtam megcsinálni…”
ebből a valószínűleget nem értem. Vagy meg tudtad és ment, vagy -ahogy én gondolom:- nem. Ez esetben lehet tovább kísérletezni…
[/off]
miutánbelépetteztetlátja
hanemlépettmégbeakkorezt
Ãgy már könnyebb? :) A szöveg helyett html-t tehetsz oda. A belépést linkeld be rendesen ha már php-san nem tudod meghívni.
miutánbelépetteztetlátja
hanemlépettmégbeakkorezt
Ãgy már könnyebb? :) A szöveg helyett html-t tehetsz oda. A belépést linkeld be rendesen ha már php-san nem tudod meghívni.
Köszönöm, így már tökéletesen úgy működik ahogy én szeretném.
get_currentuserinfo();
echo 'Üdvözöljük: ’ . $current_user->user_login . “n”;
?>
Üdvözöljük Vendég!
get_currentuserinfo();
echo 'Üdvözöljük: ’ . $current_user->user_login . “n”;
?>
Üdvözöljük Vendég!
Én az “Üdvözöljük Vendég!” szöveget kicsrélném, olyan snasszul és furcsán hangzik. Valami ilyesmire: “Köszöntjük, még nem regisztrált vagy nem lépett be!” és linkekekt tenni, értelem szerűen.