Üdv Wordpress-esek!

Üdvözletem a tisztelt Wordpress fejlesztőknek! Azért jöttem, hogy megköszönjem (a magyar szokásokkal ellentétben) a munkátokat. Elégedetten nyugtáztam, az ötperces telepítés valóságát és az egész WP rugalmas használatát! Az egész struktúra átlátható gyúrható…meg widgetek hjajj , egyszóval cupák.:stuck_out_tongue: Hozzáteszem, nem vagyok professzionális programozó (leginkább semilyen), inkább csak kifigyelem a Nagyok hogyan csinálják és küzdök vele…bár most nem küzdöttem, csak először a telepítéssel 3 napot:D, de aztán tényleg 5 perc volt. Tapasztalatom eddig joomlával volt, ott is csak cikkeket írtam napi rendszerességgel, meg kell mondanom a WP nekem egyszerűbb (ettől még a joomlás csapat is nagyon jó, meg amit csinálnak az is). Az oldalam még nem linkelem, mert kezdeti stádiumban van, olyat meg már láttatok. Ha valahogy állok vele (kb 1 hét múlva ) megmutatom, biztos tudtok jó tanácsokat adni. Minden jókat!

Köszönjük.

Várjuk a visszajelzéseidet :wink:

Nagyon köszönöm a munkátokat! Hatalmas segítség a magyar nyelvű adminfelület és úgy általában minden! Problémáim ugyan akadtak, és vannak most is, de majd megoldódnak a segítségetekkel reményeim szerint.

Hát persze hogy megoldódnak(előbb-utóbb) :slight_smile: rajta leszünk, hogy inkább előbb :smiley:

Szervusz robiwolf!Erre mondjuk azt: “Már megérte…” Köszönjük szépen!

Hát tisztelt uraim, szeretnék csatlakozni az elöttem szólókhoz.

Nagy-nagy hála van bennem irántatok. Nem is hittem volna, hogy ebben az országban létrejöhet egy ilyen csapat. Köszönöm a sok segítséget, amit tőletek lehet kapni. Sokat tanultam már itt, meg a tagok saját oldalain is.

A Wordpress pedig zseniális :slight_smile:

Mi, a wordpress fanatikusok már csak ilyen segítőkészek vagyunk. :slight_smile:

A 9 éves kisfiamnak is ma született meg az első honlapja! :lol: Természetesen WordPress motor, + Premium domain alatt blogol :wink: (autós sablonnal :slight_smile: )

:slight_smile:

De jó a mai gyerekeknek, az én időmben legfeljebb a 195.56.80.252.compuserve.com név alatt blogolhattam volna, ha a kormányzat engedélyezi :smiley: