Ucoz oldal áttelepítése, vagy újraépítése

Sziasztok!Hosszú hetek óta keresgélek a különböző blog, portál, és egyéb motorok között, és most eljutottam a Wordpresshez és ezt próbálgatom localhoston a saját gépemen megismerni.Körülbelül másfél éve működtetek egy portált. Mivel a webfejlesztői ismereteim a kezdetekben a nullával voltak egyenlőek, valamint soha nem volt egy fillérem sem, így olyan helyet kerestem ahol ingyenes társzolgáltalás mellett egy könnyen kezelhető CMS áll a háttérben, ami segíti az oldalam kialakítását.

Így jutottam (most már sajnos) az Ucoz-hoz.A másfél év alatt az oldal kezd most már kialakulni. Viszont a szolgáltatások sajnos eléggé korlátoltak, vagy ha elérhetőek (pl. SQL, vagy PHP futtatás) akkor nagyon komoly pénzekbe kerülnek.Már régen fizetősre kellett váltanom az oldallal. Ez nem gond. a közösségünk összeszedte rá a szükséges anyagiakat. Azonban ahogy a portál egyre több adatot foglal magában a szükséges tárhely ugy elkezdett nőni, hogy ha ezentúl annak megfelelő méretű éves díjat akarok fizetni az már messze felülmúlja azt, mintha egy külön bérelt tárhelyen, saját CMS alatt futtatnám az oldalt. Mindemellett ha váltanék, megszűnnének a kötöttségeim is az oldalfejlesztésben.Elsőre az lenne a kérdésem, hogy ha hajlandó valaki hozzáértő megtekinteni az oldalt (elnézést a zilált oldalárt mégegyszer) meg tudná-e mondani azt, hogy Wordpress alatt a jelenlegi funckiói mind elkészíthetőek-e?Ez katalogizált cikkeket, katalogizált fotóalbumot, katalogizált letölthető anyagokat, fórumot, chatet (nagyon fontos!), hirdetőtáblát, és kisebb Iframe-elt aloldalakat tartalmaz.A következő címen lehet megnézni a honlapot:

http://www.hobbycncart.comKözben próbálok pályázati pénzt szerezni a portolásra, de ehhez kellene egy becsült összeg.

Ha segítenétek abban, hogy adtok valami támpontot arra, hogy mennyibe kerülhet majd azt nagyon megköszönném.

Köszönöm!KisKZ

hali.

keress meg mailben: kovacsdanielakos@gmail.com (vagy gtalk ugyanez). Tudok segíteni wp-re migrálásban és tárhely kérdésben is. (Saját szerveren

baráti áron tudok korlátlan mysql adatbázissal rendelkező tárhelyet kínálni)Kovács Dániel Ákos