Typograph sablon

Sziasztok!Letöltöttem a Typograph sablont, mert szép és jó. Viszont amikor feltettem a tök új oldalamra, ahol még alig található bejegyzés, komment meg még úgy sem, azt jelzi nekem, hogy van már 3 komment ott, ahol igazából csak egy.

Próbáltam keresni a kódban, hogy hol lehetne átírni, hogy 0-ról kezdje a hozzászólások számolását, ne 2-ről, de nem találtam. Valaki tudna segíteni?Előre is hálás köszönet!

Senki?

Pedig bíztam benne, hogy itt találhatok megoldást a problémára. :frowning:

ne a kódban keress hanem az admin felületen a hozzászólásoknál.

És ott mit keressek?

Egy darab hozzászólás van az oldalon (az alap WP-s, mivel ez egyelőre csak egy tesztoldal). Minden más sablon 1 hsz-t jelez, de a Typograph 3-at, ezért gondoltam, hogy valahol a kódban lehet a gubanc.

Más Typograph-ot használó oldalakon jól jelzi ki a kommentek számát, szóval biztos van valami megoldás, csak én nem jövök rá, mi.

És ha az admin meü hozzászólások résznél kitörlöd azt az egyet is, akkor hogyan reagál?

Töröltem az összes (vagyis azt az egy) kommentet. Most azt jelzi, hogy 2 hsz van.

Ha rákattintok a hozzászólásra, vagy a bejegyzés címére, a bejegyzés oldalán nem jelez kommentet (ott a törlés előtt is csak az az egy volt látható), de a főoldalon a szám 2.

Hm…online oldal…az admin főoldalán nem jelez 2 moderálásra váró hozzászólást?

Nem, semmi hozzászólás nincs most az oldalon, sem függő, sem elfogadott, sem spam, de még a lomtár is üres.

Default sablont nézted már,hogy ott mit csinál?

Minden más sablonnál helyesen írja a kommentek számát. Éppen ezért gondolom, hogy a Typograph kódjában lehet valahol a bibi (csak nem találom).Ööö… remélem nem beszélünk el egymás mellett: nem az admin oldalon jelzi rosszul a hsz-eket, hanem a mindenki által látható felületen, a kezdőlapon. Itt e. (az oldalon még nem csináltam semmit, mert nincs most rá sok időm, tartalom gyakorlatilag nincs is rajta, csak egy galériakezdemény)

Annyira megoldottam!!! :smiley:Persze lehet, hogy ez csak ilyen fapados megoldás, de nem vagyok egy nagy wp/php/css/akármi-guru. :stuck_out_tongue: :slight_smile:A kommenteket kijelző kódrészlet eredetileg így nézett ki:Code:hozzászólás
Ezt átírtam erre:


Code:hozzászólás
Mondtam én, hogy a kódban lesz valami gubanc. :)