Sziasztok!
Van ugyebár a Twitter
Hasznos alkalmazás. Létezik-e olyan bővítmény Wordpress-hez, ami meg tudja oldani a következőt:
- Az én twitter accountomba ami bejön mások által 1-1 új “bejegyzés” azt a Wordpress-be jelenítse meg új bejegyzésként (az én jóváhagyásomat követve) ?
A twitter tools-t használom, de az a saját twitterelésemet teszi ki külön bejegyzésként…legalábbis nálam…
Nem is ertem, hogy hogyan jutott eszedbe ez. Azok (meg az @ reply-ok is) mas userek altal irt contentek. Nem hinnem, hogy fogsz olyat talalni, ami mas emberek contentjet a te blogodra bejegyzeskent publikalja…
Végülis igazad van.Van igazság abban amit mondasz.
De arra gondoltam, hogy ha már a Twitter Tools-szal a saját twittereléseimet saját bejegyzésként meg lehet jeleníttetni, akkor csak Re-twitterelem az illető bejegyzését, és akkor máris mutatja ugye, hát gondoltam talán ezzel a lépéssel meg lehetne rövidíteni 
Van egy olyan bővítmány, hogy Wordbooker - egy facebookhoz való alkalmazás, azzal például be lehet állítani hogy:
- Wordpressben a bejegyzéshez, ha hozzászól valaki, az megjelenjen a facebookon is hozzászólásként
- aki facebookon szól hozzá a bejegyzéshez, az a wordpressbe is beintegrálódik ugyanazon bejegyzéshez hozzászólásként
@jaycee1981: biztos jó az valamire, amit Te szeretnél (bár én nem igazán értem, hogy mire, de az legyen az én bajom).
Nekem erről csak egy magánvéleményem van: nekem van egy twitter accountom. Abban megjelennek két általam csinált WP - egy blog és egy weboldal - bejegyzései, automatán. Plusz megjelenik mindaz, amit Wordpress-től függetlenül belecsipogok a világba, pl. hogy most épp kolozsvári rakottkáposztát ettem. 
Elég bajom van nekem mostanában a blogomban pár komment miatt, amit odairnak, nemhogy még azt szeressem elérni, hogy a twitteres válaszok is automatán megjelenjenek a blogomban. Majd oda irok én azt, amit gondolok

Értelek én.
Elmondom nekem miért lenne jó:
Nekem elég sok hasznos infók jönnek be a twitter accountomra mások által. Pl. nagyon gyorsan megkapok különböző dátumokat fellépésekről, rádiós interjúkról stb… és hát nekem sincs mindig időm a twittert bújni, viszont az pozitívum lenne ha az ilyenek azonnal meg tudnának jelenni nálam is.
PErsze meg van ilyenkor az esélye, hogy olyan kerül be, ami elvileg nem kellene, de nálam ez %-ban nagyon kevés lenne,
mert nálam tényleg szinte csak hasznos dolgok jönnek be, felesleges csipogások nem nagyon.
Természetesen nem életbevágóan fontos dologról van szó, nem halok bele, ha nincs/nem fog tudni ilyen funkciót az oldalam, csak egy kissé leegyszerűsítette volna a dolgomat.
Meg ugye azért a Wordpressre nagyon de tényleg nagyon sok mindent lehet találni, felrakni…gondoltam miért ne? Hátha…veszteni nem vesztek semmit, ha kiderül, hogy ilyen nincs.
Tulajdonképpen ez valami hasonló lehetne ahhoz az rss bővítményhez, a Feedwordpress-hez. Ott is mások tartalmát jelenítteted meg a saját blogodban, akár automatán vagy egy admin ellenőrzés után.
igy már értem. nálam olyan van fenn, amivel a sidebarban meg lehet jeleniteni a reply-t, de a posztban nem … 
Mi lenne, ha az altalad figyelt emberek rss-ebol pl. Yahoo pipes-szal, vagy valami hasonlo feed-mergerrel egy nagy kozos feedet gyartanal es azt kotned be pl. Feedwp-vel?