Twilight

Nos hát én a wp-t nem blog motorként használom hanem CMS-ként. Előtte kipróbáltam az összes nagyob CMS-t és egyik sem tetszet igazán aztán végül egy fórumon olvastam a wp-ről és gondoltam kipróbálom, és nagyon megtetszett, szerintem cms-ként is a legjobb :lol:

Szóval az oldalam témája a twilight :smiley: és itt érhető el!

Bár nem vagyok Twilight fan, de nagyon tetszik az oldal, nekem kellemes a szinvilága, tetszik a fejléc is.

Egyetlen pici észrevételem van, ami esetleg negativnak tűnhet, de egyáltalán nem annak szánom! Mivel a Twilight-ot sokan szeretik, valószinűleg sok látogatója lesz az oldalnak. Épp ezért kicsit figyeljetek oda jobban a helyesirásra :wink:

Nem tudom, ez a halott-szürke szín nekem soha nem volt a kedvencem:) Oké, vámpírok,meg miegymás, de ha megnézitek a film hivatalos oldalát akkor az is egy lüktető, élettel teli oldal, ha sötét akkor is. Alapnak nem rossz ez, csak én még próbálnék valami életet belevinni. Meg mondjuk választhattatok volna beszélőbb domain-t is,mert egy laikus előbb fogja szerintem valami játékkal kapcsolatos klánoldalnak beazonosítani a domaint. Plusz SEO szempontból se volt bölcs dolog :slight_smile: Pl. a twilighthun.hu vagy twilight-hungary.hu jobb lett volna szerintem…

Ebben teljesen igazad van… Csak erre akkor jöttem rá amikor a domain megvolt… Most még várnom kell, de arra gondoltam, hogy mikor lejár akkor vagy twifan.net vagy fanlight.com-ot regizek…

Amugy az a szürke hát, nekem is jobban tetszene valami lüktető, élettel teli sablon, csak hát nem találtam (ezt is egy napig keresgéltem :frowning: ), én meg nem tudnák egy sablont elkészíteni, alapszinten vagyok csak jártas a php, html, css, javascript nyelvekben, és hát nézegettem témák forrását de az valami profi dolognak tünik számomra :stuck_out_tongue: :smiley:

varnyu köszi a helyesírási észrevételt! Legtöbbet én írtam és valószinüleg az van tele hibával… (szerencse, hogy a magyartanárnőm nem látta az oldalat :lol: :lol: :lol: :lol: )