Sziasztok!
Előre elnézést, ha már valahol e fórumban szerepel az alábbi kérdésre a válasz:
Hogyan tudom a Twentyten-ben azt elérni, hogy a kezdőlapon ne az összes cikk teljes tartalma jelenjen meg, hanem egymás alatt egy-egy rövidített verzió. Valami elkerülte a figyelmemet az admin felületen? Egyáltalán megoldható ez ezzel a “skinnel”?
Plugin-okat nézegettem már ezzel kapcsolatban, de úgy átalakították, vagy teleszemetelték az egészet…
Valami egyszerű megoldást keresek. Ha nem muszáj nem kotornék bele különböző objektumokba stb… csak, ha elkerülhetetlen.
more gomb nincs?
Hát… most nem lettem okosabb…
huh.
azért a szerkesztő felület még megvan egy bejegyzés írásánál ugye?
na ott. ott van-e more gombod?
… természetesen megvan, csak a fenti kérdéshez kapcsolódó megoldást nem találtam a választ e felületen, így “more” gombot sem.
Ha ott is van, hát jól elbújt…
Mano arra célzott, hogy használd a more gombot a bejegyzések írásánál; a hatása annyi, hogy minden bejegyzésből annyi látszik, amennyi az előbb említett tag megenged.
Példaszerűen:
Minden bejegyzésed 3. sora után beírsz egy more tag-et, majd megírod a további hetven sort. A főoldalon minden írásodnak a címe, és az első 3 sora fog látszódni.
Köszi Győző… már megint!
Ebből most abszolut megértettem.
Lassanként haladok azért…
Még 1x THX
Talán így sikerül: a bejegyzések írásánál a felső eszközsor 12. kis ikonjára kattintasz. Ha ráviszed a kurzort azt írja “További tag beillesztése”