twenty ten 1.2 alapsablonban adminhozzászólás színe?

Sziasztok! Két alapsablon jött nekem a wp-vel, ez a twenty ten a 2010-es alap, viszont ennél az admin hozzászólása nem szürke vagy kék, beállítástól függően, mint a másik sablonban. Hol tudnám ezt átírni CSS-ben? Mert gőzöm nincs, és soha nem találom meg az adottrészt magamtól.

ez most komoly, hogy az admin színsémája az első problémád? :lol:

Szám szerint ez már az 50-edik, az előző 49-et már megoldottam, tehát most ezen van a sor. (Nem volt kedvem lecserélni a sablont, mert semmi kifinomultat nem találok, ez meg tetszik.) Értelmes hozzászólásokat várnék. Köszi

Át tudom írni a css-t egy background-al, csak azt kéne tudnom, hogy melyiket? :slight_smile: adminra nem találtam utalást…

Íme így tudod megtalálni, hogy melyik background-ot kell átírnod:

fogod magad és firefox alá felrakod a firebug nevű bővítményt -> getfirebug.com

ennek az inspect eszközével (egy kék nyilacska ami egy téglalapra mutat, rákattintasz a kívánt elemre. Látni fogod bal oldalt a dom struktúrában ill. jobb oldalt a rá vonatkozó CSS szabályokat.

elnézést kérek és visszavonom a #2-ben írtakat.

ne haragudj, félreolvastam a kérdést!

bocsánat.

úgy értelmeztem, hogy maga az admin színe nem tetszik, és azt akarod megváltoztatni.

Semmi gond. Azt pillanatokon belül megtaláltam volna. Annyira szolid lett ez a sablon, hogy egyáltalán nincs színem, ami nem túl szerencsés. Köszi az előzőnek, a firebug-ot megpróbálom.

szívesen. bár egy @nick megjelölés sosem árt… illetve a továbbiakra: köszönet jelzése + gomb, nem tetszés jelzése - gomb

Aha, itt még új vagyok, de ment a pont :slight_smile: Na, hát kellemes két óra keresgélés után sikerült megtalálnom az 1400 kódsorból. Mellékelem, hátha egyszer másnak is szüksége van rá. Az 1000-ik sorban található

Code:

.commentlist .bypostauthor {

}

Ide kell beilleszteni az általunk kívánt hátteret, és egyebet, szerencsére a tervezők gondoltak erre, és meghagyták a helyét üresen.

Gratula a kitartáshoz, és a megoldás közzétételéhez!

Lehet, hogy ezzel valakinek, vagy valakiknek ajándékoztál két órát az életükhöz… :slight_smile: