Twenty seventeen sablon oldal igazítás


#1

Sziasztok! Twenty seventeen sablont használok és valamiért az oldalon a cím a baloldalon jelenik meg a tartalom pedig a jobb oldalon. Olyan mintha kéthasábos lenne az oldal.
Én viszont azt szeretném hogy minden egymás alatt legyen.


#2

Valszeg nincs oldalsáv widgeted.

Ez sidebar widget nékül:

Ez meg widgettel:


#3

Widget nélkül nem lehet? A teljes oldalt szeretném használni úgy hogy nincsen semmi se jobbra se balra. Mint egy Word dokumentum


#4

Megnéztem a Codexet ( https://codex.wordpress.org/Twenty_Seventeen ), ott láttam egy olyan lehetőséget, hogy Page layout. De az enyémben nem találtam a Customizerben. Nekem alapból a bejegyzések vannak kiválasztva kezdőoldalnak. De beállitottam egy statikus oldalt helyette. Akkor került elő a Sablon beállitásk, azon belül az Oldal elrendezés. Ott lehet választani az egy vagy két oszlopos között … Jelenleg eddig jutottam. Nézd meg a Codex oldalt, amit linkeltem.


#5

szuper. köszi. nézem


#6

És miután mindezt elmentettem, majd újra beléptem a Customizerbe, a sablon beállitásoknál még több opciót adott, na ott tudtam beállitani egy szekciót, az elsőt, amibe a blogposztok megjelenési oldalát tettem.
Jól meg van ez variálva …


#7

Hát nekem még kínai egy kicsit. Első blog. Küzdök is vele. Nagyon köszi.


#8

Igazán nincs mit. Nem szoktam használni ezt a sablont, igy gőzöm sem volt, hogy bizonyos beállitások a kezdőoldal változtatásnál jönnek elő. Én is tanultam most valamit. Sok szerencsét hozzá :slight_smile:


#9

Teljes siker. :grinning::+1:


#10

No akkor örülök :slight_smile: