Twenty eleven: oldalsáv a bejegyzések olvasásakor is, de hogyan?

Üdv!

A twenty eleven sablont használom.

Oldalak esetén meg lehet adni, legyen-e oldalsáv vagy sem. A bejegyzéseknél azonban nem találom. Lehet, hogy nem lehet? smile.gif

A sablon megjelenéséért felelős php fájlok között melyikben kellene változtatni ahhoz hogy ez így jelenjen meg?

Php-vel rendben vagyok csak nem ismerem a sablon felépítésének módját. Eddig még nem jutottam el a WP-ben.

Előre is köszi a segítséget

Nem lehet. A single.php-t kell szerekeszteni úgy, mint a sidebar-os oldal sablont.

Efrud!

Köszönöm!

A megoldás, ha segít valakinek:

A sidebar.php-ből átmásoltam a bal-menü sáv kódját a single.php-be.

Css-vel kiagazítottam a content div pozícióját, és már müxik is. smile.gif

Na már müxik a köszi gomb smile.gif

Helló

Ma kezdtem a WordPresst:D Van egy oldalam (www.ciags.com). Ha megnézitek, az első oldalon az első bejegyzés címe (Welcome to…) az bal fölülre van zárva nagyjából. Viszont minden más oldalon egy rakat hely van a cím és a banner, valamint a bal oldal között. Hogy tudnám minden oldalon ugyanúgy bal fentre zárni a címeket, mint a kezdő lapon?

Totál kezdő vagyok, úgy válaszoljatok légyszi:D

Előre is köszi

Ez a sablon sajátossága. Ha létrehozol egy oldalt, akkor megadhatod hogy megjelenjen-e az oldalsáv, vagy sem.

Admin felület jobboldalán. Oldaltulajdonságok: Sablonminta

Ha értesz a css-hez, akkor majdnem minden megjelenési tulajdonságot át tudsz variálni: sablonod mappájában a style.css módosításával.

Ha a php-hez is értesz, akkor komolyabb változtatásokat is tudsz eszközölni.

Ha egyikhez sem értesz, akkor keresned kell olyan sablont, ami megfelel az elképzeléseidnek.

Nem szeretnék cinikus lenni, de 1 nap alatt nem tudod megtanulni a wordpresst .smile.gif

Én is tavasz óta tanulom, de még csak az alma héjánál tartok! smile.gif

De én nem akarom megtanulni, csak csinálni egy oldalt:D

Na, amúgy egy fokkal jobb, köszi. És akkor azt még hogy tudom megcsinálni, hogy ne minden oldalon ugyanaz legyen a sidebarban?

Ha akarsz csinálni egy oldalt, akkor valamilyen szinten meg kell tanulnod. Belátom ez lehet kellemetlen.

Quote:

..hogy tudom megcsinálni, hogy ne minden oldalon ugyanaz legyen a sidebarban?

Tudomásom szerint léteznek pluginek melyekkel megoldható az oldalfüggő widgetek problémája, de ezt a PLUGIN KERSŐBEN keresd!

Sok sikert! smile.gif