Twenty Eleven fejrész módosítás

Twenty Eleven 1.3 sablont használok. Szeretném a fjrészben a fotót sajátra cserélni, de tallózás és mentés után nem jelenik meg. Az utasításban az is oda van Írva, hogy: “A következő oldalon akár méretre is vágható.” Hol?

A Fejrész testreszabása menüben a kép feltöltésénél ha betallózod a képet és feltöltöd, a következő oldalra ugrik magától és ott lehet méretezni, szóval ha nem megy, vagy a képfeltöltés nem megy, vagy a böngésző nem akarja a dolgot, próbáld meg egy másikban is. Ha feltöltötte a képet, megjelenik a médatárban, tehát ha látod ott a képet, akkor a képfeltöltés működik.

Köszönöm, rájöttem, a kép formátuma nem volt megfelelő.

Ami a Megjelenés -> Fejrész oldal leírásából hiányzik (szerintem), arra evosonic válaszából jöttem rá (köszönet érte): ha egy feltöltött képet törölni szeretnél, azt a Média -> Médiatár oldalon lehet megtenni.

Helló!

Nekem mikor egy sablont telepíteni, vagy változtatni szeretnék, akkor a következőt írja ki:

Hiányzó munkakönyvtár!

Mit tegyek? Mi a hiba?

Köszi a segítséget!

Az valószínűleg azt jelenti, hogy a webszerveren nem képes a WP_CONTENT_DIR (alapértelmezésben: wp-content) könyvtár alatt a tmp illetve az uploads könyvtárat létrehozni. Ezzel kapcsolatban egyeztess a webszerver üzemeltetőjével.

Másrészt, felhívom a figyelmed arra, hogy egy kérdést felesleges két kölünböző fórumszálban is felvetni, ettől nem kapsz rá hamarabb választ, csak megszeged a fórum szabályzatát.