Szervusztok,
igazából magamnak csináltam WordPress alá egy tumble-hibrid sablont (one-column), de gondoltam akkor már bedobom a közösbe. Itt elolvashatja a tudnivalókat és letöltheti, aki akarja (a demó értelemszerűen a saját blogom):
http://psztrnk.net/tumbly
Mivel elsősorban saját használatra készült, nem tömtem bele minden WP-funkciót, de végülis ezért linkelem, hogy szóljatok, mi hiányzik belőle nagyon, mit kellene beletenni mindenképpen, produkál-e hibát stb.
Megköszönném, ha (legalább) localhoston megnyomkodnátok. Thx.
én majd megnyomkodom, de tárhelyen. mert localhoston sose próbáltam, azt se tudom, hogy kell
Örök hála.
megnyomkodtam. megy ez jó olajosan priviben küldöm a linket
hibát nem találok eddig benne. majd hétvégén még jáccok vele. de egy dolgot azért én nem bánnék, ha benne lenne: egy link lenn, amivel visszamegyek a vezérlőpultba mer mi van, ha tesztelés közben becsukom a dashboard fület. akkor nyomhatom a vissza gombot a gépen
PS: (nem tudom szerkeszteni) én most véres verejtékkel nyomtam bele egy Dashboard linket alulra
'varnyu' wrote on '2010-09-02:
egy dolgot azért én nem bánnék, ha benne lenne: egy link lenn, amivel visszamegyek a vezérlőpultba
Abszolút jogos, csatolom a módosított footer.php-t (és a letölthető pakk is frissült), belekerült a következő funkció:
Code:
<a href="/wp-admin/" title="Vezérlőpult">admin
<a href="" title="Bejelentkezés">login
Köszönöm, jöhet, ha van még észrevétel.