Túl gyorsan követik egymást a hsz-ok

Tisztelt Hozzáértők!

Némi segítséget szeretnék kérni, mert időnként a guta kerülget, és amúgy sem vagyok valami rendszergazda/programozó mágus.

Van egy WP-s weblapom, amely még egyelőre a sajátgép virtuális szerverén fut, tesztelés végett. Nagyjából működik is, és a bejegyzéseket magam generálom, több felhasználónév alatt, hogy minden jól működjön mire nyilvános lesz a tartalom.

Itt bukott ki ez a “Túl gyorsan követik egymást a hozzászólások. Lassítás!” hibaüzenet, mely nem jön elő mikor adminként vagyok belépve, és adminként írogatok. Bezzeg ha valamelyik tesztelős felhasználókén hozzászólok, szinte mindig előkerül, és eléggé sokáig nem enged új hsz-t írni.

Ez így botrányos, mert a weblapom ilyen korlátozásokat nem tartalmazhat, hülyék oda nem fognak kommentelni, ellenben nem szívathatom meg a látogatóimat efféle kellemetlen bugokkal.

A beállítási lehetőségeknél nem találtam erre vonatkozólag semmit, tulajdonképpen nekem az egész WP kínaiul van, már a telepítésével is megszenvedtem… hiába, nem lehet mindenki szoftverguru, én csak a hardverhez értek… :slight_smile:

Köszönettel venném, ha valaki elárulná a megoldást eme bosszantó probléma megszüntetésére, remélem ti tudtok segíteni!

Én még nem találkoztam ilyennel, de kicsit túrtam a neten és ezt találtam, hátha segít:

http://wordpress.org/support/topic/false-youre-posting-comments-too-quickly-warning

(Azt meg egész halkan jegyzem meg, hogy hülyék mindenhova kommentelnek ;o)))

Szerintem,

az alap probléma azért jelentkezik, mivel ugyanarról az IP-címről, és felhasználóról szólsz hozzá.

Ezt a rendszer nyilván spamelésként fogja értelmezni.

Igen, értem a tényálladékot, de nem szeretném, ha a WP döntené el a beleegyezésem nélkül, mi a spam és mi nem… engem marhára idegesít, ha egy buzi szoftver megpróbálja előírni számomra, mi merre hány óra, ugyanakkor a WP-vel egész kulturált kis okosságok hozhatók össze, ami abszolúte mellette szól. Meg a befektetett munkámról nem is beszélve…

T. Dexter, A Google Translatort ráeresztettem a linkre amit küldtél, őszerintük a Firefox is felelős ezért a bakiért, nos, hát nálam is a Rókakoma van, tehát minden lehetséges. Megpróbálom IE 6-tal, amint lesz rá időm, kíváncsi is vagyok, mi lesz a vége…

Mindkettőtöktől köszönöm a segítséget, és természetesen ha van további ötlet, tanács, stb…, abszolúte köszönettel fogadom!

Márpedig van alapvető a túl gyors posztolás elleni védelem WordPressben, viszont ez kikapcsolható.

Pl így:

Code:

remove_all_filters('comment_flood_filter');

add_filter('comment_flood_filter','my_comment_flood_filter');

function my_comment_flood_filter()

{

return false;

}

Ezt ha beteszed a sablonod functions.php-jába akkor már is működésre kész,

vagy adsz a kódhoz egy valid plugin headert, és berakod a pluginek közé.

Ugyanakkor, nem tartom embertelennek, és a valóságtól elrugaszkodottnak a beépített 15 másodperces limitet.

Köszönöm, ez bizonyára be fog válni, no meg aztán magamtól úgyse jöttem volna rá … öreg vagyok én már az ilyesmihez… még egyszer THX!

:slight_smile: