Tudnátok valamilyen plugint ajánlani?

Sziasztok.

Szétnéztem a Fórumon (Remélem nincs még ilyen téma), és több száz oldalon át is keresgéltem a Pluginok között de nem találtam magamnak valót. Azt szeretném elérni, hogy egy bejegyzésbe több kép kerüljön amik megszabott méretűre levannak kicsinyítve, és a szélük le van kerekítve. Amik közül ha bármelyikre rákattintok Lightbox-ban jelenik meg eredeti méretében, kerekítés mentesen. :stuck_out_tongue:

Nos, azlenne a kérdés, hogy egyáltalán vannak-e ilyen funkciójú pluginok/widgetek? (Igazából Pluginnak jobban örülnék, mert a Sablonom nem Widgetbarát, amit eddig kitudtam játszani, de ezzel egyedül annyira nem szeretnék megbírkózni.) Netán plusz funkcióval rendelkezőek (Pl. aminek van kerete is, és úgy kerekített, van lapozója …stb), mert gondolom ezek “testreszabhatóabbak”(Pl. kivehető a lapozás netán megolható, hogy a képemim számánál többet tegyen ki egy oldalra, így elhagyva a lapozót, az előbb említett keret levétele, vagy hátérszínnel egyesítve eltűntetni …stb-stb). Ha nincsenek akkor esetleg a lekicsinyítést/lekerekítést hogyan oldhatám meg? Várom az 5leteket. Előre is köszönöm. Bamb.

Szerintem ez az együttes másnak is kapóra válhat, mivel igen egyszerű és szép megoldás lehet(ne?).

++ Bevált Lightbox pluginokat is ha tudnátok ajánlani, érdeklődéssel várom.

nextgen gallery clearbox-osítását tudom ajánlani…

Sziasztok!

budypress nélkül van rá lehetőség, hogy a felhasználók láthassák a felhasználói listát és akár privát üzenetet küldhessenek egymásnak? Vagy valamilyen formában tudjanak egymással kommunikálni? Sajnos nem találtam még rá plugint! Nekem inkám magazin kinézetem van azért is kérdezem ezt!

Köszönöm előre is a válaszokat!

Szép napot!

mimulus

Parancsolj: http://wordpress.org/extend/plugins/private-messages-for-wordpress/

'Efrud' wrote on '2010-08-05:

Parancsolj: http://wordpress.org/extend/plugins/private-messages-for-wordpress/

Köszönöm_! Ez nem rossz, csak sajnos a webes felületen nem értesít! erre is van megoldás? amúgy tökéletes lenne! Bár szerencsére emailértesítőt küld így ha nincs más ez is szuper!

Esetleg ehhez vidget?

Köszi!

De igen értesít, én is ugyanezt használom, és van neki widget-je is amit kitudsz rakni, ahol ezt fogod látni ha belépsz!

Quote:

2 magánüzenet, ebből 0 nem olvasott.

Értelem szerűen ha nem olvastad el akkor 0 helyett 1,2,3 stb. lesz.

És a profil (vezérlőpult)-nál is kiírja piros szöveggel, plusz bal oldalt mutatni fogja piros körben hogy hány új üzid van.

Abban igazad van, hogy nem kap értesítést az illető akinek lett küldve, ezt én is hiányolom.

Plusz még azt is, hogy ha elolvasom az üzenetet, és Válasz-olok rá, akkor válaszlevélben nem csatolja oda az előzőt. De végülis nemgond, mert odaszoktam másolni az üzenetem végére :)

szerk.: most olvasom, küld emailértesítőt?, mert nekem nem jött még sose, pedig küldtek már vagy 20 privátüzenetet. :blink:

'Tomikaa' wrote on '2010-08-05:

De igen értesít, én is ugyanezt használom, és van neki widget-je is amit kitudsz rakni, ahol ezt fogod látni ha belépsz!

Értelem szerűen ha nem olvastad el akkor 0 helyett 1,2,3 stb. lesz.

És a profil (vezérlőpult)-nál is kiírja piros szöveggel, plusz bal oldalt mutatni fogja piros körben hogy hány új üzid van.

Abban igazad van, hogy nem kap értesítést az illető akinek lett küldve, ezt én is hiányolom.

Plusz még azt is, hogy ha elolvasom az üzenetet, és Válasz-olok rá, akkor válaszlevélben nem csatolja oda az előzőt. De végülis nemgond, mert odaszoktam másolni az üzenetem végére :)

szerk.: most olvasom, küld emailértesítőt?, mert nekem nem jött még sose, pedig küldtek már vagy 20 privátüzenetet. :blink:

Szerintem nem ugyan arról beszélünk! nekem küld értesítőt, de vidgetet nem találok ;)

Nem tettem fel a plugint, csak átolvastam, amit irnak róla (widgetről nincs benne szó) de ezt irja a FAQ-ban:

How can use this plugin in the front-end

• Copy the file pm4wp-template.php into your theme folder

• Create a page, choose Private Messages as a page template (in the right panel)

• Check it out in the front-page

Hogy használhatod a bővitményt a főoldalon

• Másold be a pm4wp-template.php file-t a sablonod mappájába

• Csinálj egy oldalt, válaszd a Private Messages-t, mint oldal sablont ( a jobb oldali panelben)

• Csekkeld ki a főoldalra

Hátha ez van widget helyett … :unsure:

Én teljes mértékben arról beszélek ami először volt belinkelve! Tessék itt van róla kép a pluginoknál:

És van egy kép a widgetről:

szerk.: amúgy most néztem meg a beállítását, és valóban van E-mail beállítás, csak nekem valamiért nem küld levelet.

De most ezt írta ki: (eddig nem volt ez)

Quote:

1. The plugin goes with a page template for front-end usage.

Copy file pm4wp-template.php to your theme folder and create a page with template Private Messages

The template is just the backbone. You should modify it to fit your theme.

2. You can send to multiple recipients now.

Na. Felraktam. Van widgetje. És mailt is küld. És 3.0.1-es multisite-on is megy.

http://wordpress.org/extend/plugins/private-messages-for-wordpress/

Viszint nekem semmmi ilyen shoutbox-os kép sehol nincs. A widgetnél annyi beállitási lehetőség van, hogy Cim és Number of PM.

Nem tudom nálam miért van annyi beállítási lehetőség. Pedig az ég világon semmit nem csináltam vele, csak átírtam az emailt tartalmazó szöveget.

Az van amit lefényképeztem, direkt csináltam így, hogy mindenki lássa. De amúgy nem tudom miket lehet ott bepipálgatni.

Én azokhoz a beállitásokhoz, ami a képen van pirossal aláhúzva, nem is nyúltam …

Udv,

nem akartam uj topicot es meg egy kicsit kapcsolodik is atopicinditohoz

szoval:

adott picassa (es vagy flicker) foto bazis,

amit szeretnek:

1, gallery szeru plugin, adott blogbejegyzesbe adott albumbol tetszoleges (szamu) kep elhelyezese (thumbnail szeruen), barmelyikre kattintva LightBox stilusban galeria nyilik lepgetessel elerhetove teve az album osszes kepet (auto slide show nem fontos)

2, gallery/slideshow szeru windget ami a fenti keptarakbol random szeruen elohivja a kepeket termeszeteesen az osszes al-albumbol is

sok wp gallery plugint vegig bongesztem, probalgattam, mindegyik elverzett valahol, orulnek ha megoldhato lenne a dolog melyebb programozasi ismeretek nelkul

koszi a segitseget, infokat

???

valaki???

egyaltalan lehet ilyet ??