Tudnátok segíteni?

Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Sokáig tanakodtam magamban mielőtt eldöntöttem, hogy ezt a tartalomkezelőt fogom használni. Nem egyszerű blogot, hanem egy komoly weblapot akarok üzemeltetni. Úgy láttam, hogy erre is alkalmas a WP. De van egy-két hiányossága, amit szeretnék javítani, ha lehetséges. Ebben kérném a Ti segítségeteket.Első problémám, a bejegyzések hossza: Ha az ember cikket ír, az nem egy-két mondatból áll ugye. Egy hosszabb cikk nagyon megnyújtja a honlapunkat, ami szerintem nem annyira esztétikus látvány. A kérdésem az lenne, hogy van e mód a bejegyzésen belüli lapozásra? Így tördelni a hosszabb bejegyzéseket mondjuk A4-es lapméretekre bontva. Bár lehet, hogy a szerkesztővel megoldható, de nekem valami beépített megoldás kellene. Amit a használt témába lehetne impregnálni és automatikusan felosztaná az általam beállított paraméterek alapján.Második kérdésem a kategóriákkal kapcsolatos. A főoldalon lévő tartalom bevezetője után szeretném ha megjelenne a kategória, de csak az a kategória, amit én kiválasztók. Pl. van egy fő kategória “hírek” amihez tartozik sok alkategória, "tudomány, érdekes, stb… Én azt szeretném, hogy a főkategória ne, csak az alkategória legyen látható. Ezt hogy lehet megoldani? Van-e rá megoldás egyáltalán?Harmadik kérdésem, hogyan lehet kiszűrni a javascriptes összeakadásokat? Szeretném ha az oldalamon több tab-menü és egy ajánló is működne. Mindegyik a jquer alapú.Egyenlőre ennyi lenne, remélem van ezekre a problémákra megoldás. Hamarosan indul az oldal és szeretném ha jól szuperálna minden a megnyitó napján.:slight_smile:

Kedves Dreamelf!Szeretettel köszöntünk a Wp-felhasználók népes táborában.Sajnos, ugyanúgy, mint más cms-rendszereknél, itt sem lehet megúszni a kutakodást, keresgélést, olvasgatást. A kérdéseidre a fórumon is van több válasz is.A bejegyzés testreszabásához (a sablon alakítgatásán túl) pl. ez a bővítmény is felhasználható, vagy lehet belőle ötletet meríteni: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-post-styling/Ritkábban ugyan, de előfordulnak összeakadások, amik jellemzően az egyes megoldásokhoz (bővítményekhez) használt eltérő verziójú scriptekből adódnak; logikusnak tűnik, hogy egyféle verziót kell használni. :wink:

Cikkek tördeléséről egyszer olvastam…, valami olyasmit, hogy ez benne van az alap WP-ben, csak ez a funkció ki van kommentezve. Ez jó pár éve volt, azóta nem tudom, hogy van.

Bár biztosan plugin is létezik hozzá, mivel én is használok egy ilyet: Multi-page Toolkit

http://wordpress.org/extend/plugins/multi-page-toolkit/ (“első oldalra” adatlapot írok, a “második oldalon” pedig kritikát, mindezt egy bejegyzésen (cikken) belül)de talán ez is ilyet tud: http://wordpress.org/extend/plugins/jump-to/

meg biztosan még vagy 100 másik plugin is létezik, de nem tudom milyen kulcsszóra kellene keresni: http://wordpress.org/extend/plugins/


'hitetlen' wrote on '2010-05-21:
Cikkek tördeléséről egyszer olvastam..., valami olyasmit, hogy ez benne van az alap WP-ben, csak ez a funkció ki van kommentezve. Ez jó pár éve volt, azóta nem tudom, hogy van.


Bár biztosan plugin is létezik hozzá, mivel én is használok egy ilyet: Multi-page Toolkit


http://wordpress.org/extend/plugins/multi-page-toolkit/ ("első oldalra" adatlapot írok, a "második oldalon" pedig kritikát, mindezt egy bejegyzésen (cikken) belül)

de talán ez is ilyet tud: http://wordpress.org/extend/plugins/jump-to/


meg biztosan még vagy 100 másik plugin is létezik, de nem tudom milyen kulcsszóra kellene keresni: http://wordpress.org/extend/plugins/
hitetlen köszönöm a segítséget!:) Pont egy ilyen pluginra volt szükségem ,,Multi-page Toolkit". Csak fogalmam sem volt, hogyan is keressem.:)

'Farkas wrote on '2010-05-21:
Kedves Dreamelf!

Szeretettel köszöntünk a Wp-felhasználók népes táborában.

Sajnos, ugyanúgy, mint más cms-rendszereknél, itt sem lehet megúszni a kutakodást, keresgélést, olvasgatást. A kérdéseidre a fórumon is van több válasz is.

A bejegyzés testreszabásához (a sablon alakítgatásán túl) pl. ez a bővítmény is felhasználható, vagy lehet belőle ötletet meríteni: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-post-styling/

Ritkábban ugyan, de előfordulnak összeakadások, amik jellemzően az egyes megoldásokhoz (bővítményekhez) használt eltérő verziójú scriptekből adódnak; logikusnak tűnik, hogy egyféle verziót kell használni. ;)
Köszönöm, majd kipróbálom.:) Bár én jobban szeretem a beépített dolgokat, mint a külön álló bővítményeket..