Tudna valaki segíteni egy megrendelő űrlapra lenne.

Sziasztok,Egy régi weboldalt kellene át helyeznem WP alá, és sajnos nem csak szöveges oldalak vannak rajta.

Van egy megrendelő felület, amit szintén jó lenne áthelyezni, nem tudom, hogy a cforms erre vajon megfelelő lenne-e.

Egy sorban azaz egy bizonyos terméknél két különböző tétel is megadható, és szükség lehet egyszerre akár mind a kettőre is. (Van karton, és van Raklap tétel. És lehet olyan kérés hogy 1 raklap és 4 karton pl.)Az oldal jelenlegi éles verziója itt látható: h t t p://www.axakornett.hu/termekek.htmlA lényeg, hogy kell egy táblázatos rész ahol a termék neve, fotója szerepel és van két mező ahol megadható a mennyiség. A megrendelt mennyiségek össze gyűjtésre kerülnek, és egy másik oldalon ezt ki írja a rendszer, bekéri a megrendelő adatait, és végül gombnyomásra az egészet elküldi, az oldal üzemeltetőnek.Végül is ez egy piszokul lecsupaszított webshop lenne.Kérdés csak az elég-e ide a cforms, ha igen hogyan lehet megoldani? Ha nem akkor tudnátok-e megfelelő plugint ajánlani.KöszönettelBalk László

Szia!Másik alternatíva, ha nem sikerülne cforms-al: ezt a táblázatos megrendelős inputos dolgot egy az egyben meg lehet oldani contact 7 form -al.Ott lehet html-t használni a megjelenítéshez, akár betenni ezt a táblát, ami most van, az inputok helyett pedig a contact 7 form le kell gyártani a címkéket azaz az inputokat (akár lehetnek Szám (spinbox) inputok is, kezdő értéknek 0 át adva, és kötelező mezőnek jelölve, így csak számot fogad el.)Szóval ott gond nélkül megy a html formázott űrlap inputokkal tűzdelve. Levélben küldi, persze a levélküldésnél is be kell állítani, hogy minden input menjen a levélben, rendezve. Hogy lehessen tudni miből mit rendelt.Ki tudod egészíteni email címmel, névvel stb. Képeket is beszúrhatsz, jQuery-vel pedig click-re felugró ablakba teheted a képeket.Ha ismered a html-t akkor nem nehéz, csak kicsit szöszmötölni kell vele.

Szia,Tehát akkor azt mondod, mind kettő jó lenne erre a feladatra?

Be tudom egymás mellé rakni a két űrlap mezőt egy tételnél?

Több különféle terméket is bejelölhetek, és utána a következő oldalon össze gyűjti ki listázza mit rendeltem és az adataim megadása után elküldi a megadott 1 esetleg 2 e-mail címre? Azért kelhet két cím mert pl az is jó lenne, lehet talán most is így van, már nem emlékszem annó hogyan is készült. Szóval, hogy a gyártónak is küld egy mailt a rendelésről meg magának a megrendelőnek is.