Tudna nekem segítenni valaki?

Sziasztok!Kérném valakinek a segítségét. Aki ért a word press hez kezdő vagyok.

Msn címem : [eltávolítva]

NEM, NEM és NEM.

Senkinek sem adunk segítséget ilyen formában.

daemon:kezdjed el feltenni a kérdéseidet a megfelelő topicban és amiben tudunk, segitünk, azaz megpróbálunk válaszolni a kérdéseidre.

Van egy bajnokságunk (szimulátor). Szeretném megkérdezni hogy a menüt hogy lehetne átenni jobbról bal oldalra? Illetve hogy a Categories,bookmarks jobboldalon levő dolgokat hogyan lehet eltűntetni? HSRL LigaKöszönnöm.

[OFF]Kérem jelentkezzenek nálam azok a moderátorok és adminok, akiket a téma indító kedves fiatalember NEM vett fel az elmúlt 24 órában valamilyen IM szolgáltatásra, mert rövid egyeztetés után kiderült, hogy nem csak nálam sikerült felbukkanni.[/OFF]Nem tudom egyébként mit nem lehet azon megérteni, amit elmondott neked az imént fent varnyu, vagy amit Patai Laci is elmagyarázott. Ne legyél már értetlen. Úgy viselkedsz, mint egy 4 éves gyerek, aki ha anya nemet mondd szalad apához, és fordítva. A délután óta eltelt idődben a fórum nagy részét átolvashattad volna, és a kereső használata nélkül is a legtöbb kérdésedre választ találtál volna.

A profilomban pedig a személyes üzenetem nem dísznek van kint. Ha már az msn címem megtaláltad, bízom benne azt is sikerült elolvasni.


'DjZoNe' wrote on '2010-08-16:
[OFF]Kérem jelentkezzenek nálam azok a moderátorok és adminok, akiket a téma indító kedves fiatalember NEM vett fel az elmúlt 24 órában valamilyen IM szolgáltatásra, mert rövid egyeztetés után kiderült, hogy nem csak nálam sikerült felbukkanni.[/OFF]

Nem tudom egyébként mit nem lehet azon megérteni, amit elmondott neked az imént fent varnyu, vagy amit Patai Laci is elmagyarázott. Ne legyél már értetlen. Úgy viselkedsz, mint egy 4 éves gyerek, aki ha anya nemet mondd szalad apához, és fordítva. A délután óta eltelt idődben a fórum nagy részét átolvashattad volna, és a kereső használata nélkül is a legtöbb kérdésedre választ találtál volna.
A profilomban pedig a személyes üzenetem nem dísznek van kint. Ha már az msn címem megtaláltad, bízom benne azt is sikerült elolvasni.
Én senki másnak nem írtam senkit se vettem fel.

Lehet összekevertelek :slight_smile: Megesik. Töröld ki a sablonod sidebar.php-j-ból és nem lesz ott.

daemon: ha a Categories és a Bookmarks widgetként van ott, akkor a widgetek beállitásánál rákkantintasz a widget felső részére, az akkor kinyilik és ott lesz benne a Törlés lehetőség.


'varnyu' wrote on '2010-08-16:
daemon: ha a Categories és a Bookmarks widgetként van ott, akkor a widgetek beállitásánál rákkantintasz a widget felső részére, az akkor kinyilik és ott lesz benne a Törlés lehetőség.
Köszi srácok. És amit megcsináltam linkeket hogy tudnám jobbról bal oldalra átenni?

Daemon: a Mixxmag egy nagyon takaros és valószinűleg jól megcsinált fizetős téma.http://www.rockettheme.com/wordpress-themes/mixxmagBiztos kaptál hozzá valami leirást. És azt se tartom kizártnak, hogy legyen benne olyan beállitási lehetőség, amit te szeretnél, az oldalhasábokkal kapcsolatban. De ha mégsincs, a fenti oldalon még a támogató fórum - a Support - linkje is ott van. Többek között azért is fizetősek ezek a témák, mert jár hozzájuk támogatás, tanácsok a készitőktől. Miért nem kérdezed meg tőlük? :unsure: