Letöltöttem egy zip-el egy Troja.Win32.Agent.cjli vírust. Sikerült a gépemet megfertőzni.
A gépemen F-Secure Anti-Virus 8.10 build 14240 vírus kereső van. Magát a vírust megtalálta és töröltem. Azonban maradt a Trojan_Clicker.HTML.IFrame.ahj bejegyzései a html és egyes php fájlokban. Van ezek között amit nem talál meg. Ha egyes mappáimat letömörítem ( Winrar víruskereső tisztának látja) és felteszem a http://www.virustotal.com/hu/ oldalra ott a 40-ből 10-15 Trojan.Iframe-3 vírusnak vagy ehhez hasonlónak látja. A Nagyok( Kaspersky, NOD32,Panda stb) nem annak látják.
Tud valaki egy olyan vírus keresőt amelyik a html oldalak
Mivel ez már nem maga a vírus, csak annak hozadéka. A gépekre telepített vírusírtók magát a vírust keresik és írtják ki, nem pedig a következményeit teszik helyre.
Ha a szolgáltatód enged ilyen file-t használni a szerveren, akkor meg tudod oldani, ha nem engedik, akkor meg kell őket kérni. (Vagy másik szolgáltatót keresni, mert akkor a htaccess sem nagyon fog működni.)
Ha a szolgáltatód enged ilyen file-t használni a szerveren, akkor meg tudod oldani, ha nem engedik, akkor meg kell őket kérni. (Vagy másik szolgáltatót keresni, mert akkor a htaccess sem nagyon fog működni.)
a htaccess meg ftpaccessnek úgy kb. semmi köze nincs egymáshoz...
Csak valts ftp jelszot, ez egy csunya Bot-Worm, ami x idokozonkent beletesz egy iframet az oldaladba. Anno szortak a flashek, avik, programokba is benne volt. A javaslatom a kovekezo:
valts ftp jelszot
csereld le a regi, elavult totalcommandered, mert bocsanat, de igy kell fogalmaznom, a regi totalcmd kodolasa SZAR. az ujban komolyabban megoldottak
A napokban vettük észre a barátaimmal, hogy a közös weblapunk egyik napról a másikra minden értelmes ok nélkül elromlott: képek nem jelennek meg, vagy épp kattintás után rss-be akar felvenni. Én egyből erre az új féregre gyanakodtam…
Nem tudom melyik WP verziót használjuk, de biztos nem a 2.8.5-öt.