Transaction results és egyéb számlázási fordítási probléma

Sziasztok!Lenne egy olyan problémám, hogy vettem a theme foresten egy szuper e-commerce sablont, neve: Aventure.

Majdnem mindennel kész vagyok, fordítások ügyben, amire nem jöttem rá, mert félek, hogy borul minden, és összeomlik két nappal indulás előtt az oldal:


  • a vásárlás befejezésénél ezt írja ki transaction results - ezt hol tudom átállítani, anélkül, hogy összeomlana a rendszer
  • valamint a wp e-commerce pluginban a tranzakció végén ott van a táblázat, ezt át lehet magyarítani magában a bővítményben, de ahová be kell írni az adatokat angolul jelenik meg, s ezt sem tudom hol kell átállítani?

    Ebbe tudnátok nekem segíteni, nagyon megköszönöm nektek:)    Edina (boszimama)


www.csaladikedvezmenyek.hu az oldal neve, ott ki tudjátok próbálni

hát ez nagy segítség volt, köszi:) sokkal előrébb lettem…

Örülök, hogy megszámoltad, de nem ezért írtam, a többit megoldottam magával aki a sablont árulta, s rajtad kivül mindenkinek tetszik az oldal. Becsmérlés helyett segítségképpen jöttem ide, mert ez a két dolog van amiben elakadtam…Köszi, Edina

nem fog összeomlani, mert az csinálta meg, aki magát a sablont, köszi az aggódó visszajelzést:)

pont hogy nekem is a magyar felfogással van bajom, segítségért jöttem ide, s ezt kaptam. Értem mit akartál, de nem így működik, valamit szeretnék elindítani és ha beindul és van rá keret, akkor tudok fejlesztésre, bővítésre költeni, fordítva nem megy.Így is egy rakat pénzben volt már, nincs mögöttem zsíros pénztárca.

Ennyi ezért kérdeztem. Amit tudtam, s rendesek voltak megcsinálták, pedig nem lenne nekik kötelező, nagyon jó fejek voltak. Ebben a kettőben akadtam el, s pénteken indul az oldal, de így nem maradhat…Köszi a választ, remélem te is érted mi a problémám.

Edina

Pontosítsunk: Akkor nem a magyar felfogással van a gond, hanem a magyar gazdasági helyzettel. :wink: Webshop indítását ne akarjunk már ócccón’ megoldani. Ha se pénzünk, se szaktudásunk hozzá (vagy kapcsolatunk), akkor mire … A webáruház egy befektetés, ami nem 2 fityinges.u.i. Ha megmondták a megoldásokat, legalább írtad volna be a témáidban amiket nyitottál, de tipikusan “Nekem segítsenek, másokat leszarok” hozzáállást produkálsz te magad is. Így ne várj el semmit… Aztán zokonveszed ha valaki nem pozitívan szól hozzád.u.i.#2: Az meg más kérdés, hogy ingyenes rendszerrel, (igaz fizetős sablonnal) működtetsz egy (majd) hasznot hozó oldalt, ami profitból az oldal eredeti készítői nem részesülnek. Ezen tudat mellett még neked áll feljebb …

sziasztok srácok, mert ugye srácokról beszélünk. Szerintem elbeszélünk egymás feje felett. Így akár törölhetitek is a témát, vagy én tudom? Ennek nincs értelme és sehová sem vezet.

Nem áll feljebb semmi, csak működik egy fórumoldal, amit gyanítok azért jött létre, hogy a kezdők is elnavigáljanak valahogy, gondolom nem nektek szakiknak készült, ha mégis, akkor nem sok értelme van. Eddig is mindent sikerült segítő emberek által megoldani, nagyon sok kedves, segítő ember van itt, aki egy csomó mindenre megtanított a wp-el kapcsolatban, s támogatott, segítette.Az egyik honlapot - amit működtetek, szintén egyedül csináltam, de most eljutott arra a szintre, hogy egy profi webdesigner csinálja. Csak így tudok lépésről lépésre haladni.Az ingyenes rendszert meg nem értem - ez egy fizetős oldal - theme forest - ahol azért árulnak sablonokat, hogy a vásárlók tudják különböző célra használni…miért kellene jutalék nekik ebből??? Kicsit benéztél valamit már ne haragudj, nem képet vettem , hanem egy sablont. szerintem mire gyártják le az ecommerce sablont, mit gondolnak mit fogok vele csainálni, ha nem profitot??? Nem értem. S ismétlem ők segítettek, a készítők kintről…Köszönöm ismét, sajnálom, hogy nem az ősguru írt most, aki mindig türelmesen segít,…Sziasztok, srácok

Én az alap WP motorra gondoltam, direkt írtam, hogy nem a sablonra. :wink: (+ingyenes pluginokra is gondolok itt.)Én pedig ismétlem: Ami segítséget neked adtak, te nem adod meg másoknak. Lehet más is hasonló problémával küzd, mint amivel te küzdöttél. Bejön a fórumba és megtalálja a témáid. A megoldás neked megvan, de nem írod be oda őket, így más nem tud belőle tanulni… Ide pedig tanulni járunk egymástól, ahogy te is tanultál, csak épp tanítani nem akarsz… (Lásd: Nekem segítsenek, másokat leszarok.)Kapisgálod már mire célzok? :slight_smile: