Tovább szövegei

Hello! Hogyan fordítsam le az “Érdemes továbbolvasni a bejegyzés folytatását »” szöveget egy egyszerű “Tovább »”-ra? a .po fájlban átírtam, de nem működik. Egyedi témát használok.Kösz a segítséget!Még egy kérdés: hogyan állítom be, hogy a bejegyzéseknél a dátum után az időt (H:i) is kiírja? az alapértelmezett dátum formátumot hiába állítgatom…

a sablonod index.php-ját szerkeszd.

Kösz, működik!

Szuper, mehet a (+) a hozzászólásom végében! :wink:

hmm te nézed ezeket? :slight_smile: akkor kapsz rá pöttyöt mert megoldottad :slight_smile:

Emlékezz, a tiedet is nézem! :wink:

Bocsi hgrg - véletlen volt a negatív, mindkettőtöknek pozitívat akartam nyomni, csak ez szemüveg nélkül volt… :slight_smile: Máshol majd javítom. :slight_smile:

Győző: mint mano volt szíves felhívni a figyelmemet kati alias baroteam végig-ozott szinte mindenhol szóval 1el több v kevesebb mit számít :slight_smile: (végül undorító mód korrekció gyanánt magamat +olgattam pár helyen… mert azért a -16 ot talán nem érdemlem… vagy mégis :frowning: )

´:)Minden véleményre kell, és illik odafigyelni - és mérlegelni is… :wink:

Megkaptátok a pöttyöket :smiley:

A második kérdésre válaszolnátok?

[off] anyuuu…,rámnézett a kakas [/off]:wink:


'puruttya.co.cc' wrote on '2009-12-20:
A második kérdésre válaszolnátok?
arra is válasz a #2 :)

php dátum típusokat itt találsz: http://php.net/manual/en/function.date.php

ez alapján módosítsd olyanra, amilyenre akarod.

Ha egy sablonban (2010 weaver) a "Continue reading " egy ilyen: ‘__(’ dupla aláhúzásos zárójelben van akkor azt megpróbálja automatikusan lefordítani a rendszer?

Ugyanis a hu_HU.po és az ms-hu_HU.po is tartalmazza a fordítást, az oldalon viszont az eredeti angol jelenik meg. (A WP magyarul beszél.)

Hiába beszél a WP-d magyarul, ha a sablont még nem tanittotad meg :slight_smile:Ha olyan jelek között van, akkor az translation ready, azaz kész a forditásra. Letöltöd a poEdit forditót (ingyenes), betallózod a pot file-t, és uj magyar nyelvi file-t csinálsz (uj katalógus pot file alapján), vagy betallózod neki az es_ES.po -t, leforditod és elmented hu_HU.po néven (a mo-t automatán megcsinálja neked), aztán mindkettőt feltöltöd a sablon languages könyvtárába. És már meg is tanult magyarul :slight_smile:

Köszi a választ. Már fordítottam magamnak plugint, azt hittem a sablonok a WP saját fordítását használják. Eszerint nem.

Így elintézem én. Köszi.

közben én is kezdtem használni a Weaver témát!!! én úgy magyarositottam, hogy a TwentyTen /languages mappájában lévő hu_HU file-okat bemásoltam a Weaver /languages mappájába, és azonnal magyar lett!!