Tovább (more) tag után elugrik az oldal

Sziasztok! Új felhasználó vagyok, átböngésztem a fórum témákat, de erre nem találtam megoldást. Köszönöm, ha segítetek! A megoldandó probléma az, hogy a bejegyzésben, ha beillesztem a “tovább” tag-et, akkor, ha a főoldalról, a bevezető sorok után rányomok a bővebben feliratra, akkor a teljes oldalon a cikk jó néhány sorral lejjebb tekeredik és az olvasó így kihagy néhány mondatot. (Nem tudom érthető-e totál kezdő vagyok,) Szóval, azt szeretném elérni, hogy a bővebben gomb megnyomása után a teljes cikk látszódjon az elejétől, vagy legalább onnan folytassa, ahová a tag-et beraktam.

Ha tudja valaki a megoldást, nagyon köszönöm ha válaszol!

Mindenki tudja, aki olvas dokumentációt…

http://codex.wordpress.org/Customizing_the_Read_More#Prevent_Page_Scroll_When_Clicking_the_More_Link

Kedves Wartburg! Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál! Sajnos sem angolul, sem programozni nem tudok igazán jól. De azt most már legalább tudom, hogy van dokumentáció, amit olvashatok. :slight_smile: Le tudod írni (vagy bárki más) hogy konkrétan mit kéne tennem, mert a google translate nem igazán segített. (Igen, nőből vagyok…) Köszi

WP adminban Adminisztrátor júzerrel belépsz, Megjelenés/Szerkesztő menü, jobboldalt Sablon funkciók (functions.php) klikk, lemész a legaljára (ha van ott ?> azt kitörlöd, nem kell), bemásolod a kódot a doksiról, amit linkeltem (aminek szürke a háttere, azt a részt), Fájl módosítása gombra klikk, kész.

Kedves Wartburg! Te nagyon nagy vagy, köszönöm szépen! Megcsináltam és működik!!! Minden jót Neked! (elmentem a dokumentáció linkjét, nagyon hasznos lesz, azt is köszönöm!) (De azért még jövök ide is) :slight_smile: