Sziasztok! Új felhasználó vagyok, átböngésztem a fórum témákat, de erre nem találtam megoldást. Köszönöm, ha segítetek! A megoldandó probléma az, hogy a bejegyzésben, ha beillesztem a “tovább” tag-et, akkor, ha a főoldalról, a bevezető sorok után rányomok a bővebben feliratra, akkor a teljes oldalon a cikk jó néhány sorral lejjebb tekeredik és az olvasó így kihagy néhány mondatot. (Nem tudom érthető-e totál kezdő vagyok,) Szóval, azt szeretném elérni, hogy a bővebben gomb megnyomása után a teljes cikk látszódjon az elejétől, vagy legalább onnan folytassa, ahová a tag-et beraktam.
Ha tudja valaki a megoldást, nagyon köszönöm ha válaszol!
Mindenki tudja, aki olvas dokumentációt…
http://codex.wordpress.org/Customizing_the_Read_More#Prevent_Page_Scroll_When_Clicking_the_More_Link
Kedves Wartburg! Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál! Sajnos sem angolul, sem programozni nem tudok igazán jól. De azt most már legalább tudom, hogy van dokumentáció, amit olvashatok. Le tudod írni (vagy bárki más) hogy konkrétan mit kéne tennem, mert a google translate nem igazán segített. (Igen, nőből vagyok…) Köszi
WP adminban Adminisztrátor júzerrel belépsz, Megjelenés/Szerkesztő menü, jobboldalt Sablon funkciók (functions.php) klikk, lemész a legaljára (ha van ott ?>
azt kitörlöd, nem kell), bemásolod a kódot a doksiról, amit linkeltem (aminek szürke a háttere, azt a részt), Fájl módosítása gombra klikk, kész.
Kedves Wartburg! Te nagyon nagy vagy, köszönöm szépen! Megcsináltam és működik!!! Minden jót Neked! (elmentem a dokumentáció linkjét, nagyon hasznos lesz, azt is köszönöm!) (De azért még jövök ide is)