Tovább gomb

Sziasztok!

Sajnos hosszas kutakodás után sem találtam hasonló topicot, bár lehet bennem van a hiba.

A gondom a következő:

új bejegyzés hozzáadásánál hogyan lehet azt megoldani, hogy a főoldalra csak meghatározott szöveg kerüljön ki (pl. a bejegyzés első bekezdése), a többi szöveg egy “Tovább” feliratú gomb mögötti linken legyen elérhető olyan formában, mint amikor rákattintok a bejegyzés címére. Ezáltal a főoldal nem lesz túlzsúfolt, legalábbis szerintem könnyebben áttekinthetővé válik.

Kerestem ilyen opciót, de nem találtam sajnos az admin felületen. De lehet én néztem el.

Aki tud segítsen legyen szíves.

Köszönöm!

more

'ctuagent' wrote on '2010-08-30:

Kerestem ilyen opciót, de nem találtam sajnos az admin felületen. De lehet én néztem el.

Köszönöm a segítséget!

Ezek szerint én néztem el :rolleyes:

Sziasztok!

Én egy oldalon belül szeretném ugyanezt megoldani. Pl. pár bekezdés egy cikkből, “tovább”, pár bekezdés másik cikkből, “tovább”…

Sajnos a fent említett “more” nem segített, beszúrta a szövegbe: , de az oldalon semmi reakció.

Ha még kellene hozzá beállítás, köszönöm, ha segítetek. (Még erősen kezdő vagyok.)

Azért nem bejegyzésekbe teszem, mert az blogra foglalt.

Ha már kérdés, van még egy:

Be kellene kérnem pár (5-7) értéket (numerikus egész) majd pár matematikai függvény után kiírni az eredményeket. 2-3 numerikus (nem biztos, hogy egész). Excelben egyszerű lenne, mert azt már ismerem.

Ha van widget formázásokkal, input ellenőrzésekkel, az lenne a legjobb.

Az adatokat tárolni nem kell, mail-en küldeni sem fontos. (De ha tudná annak örülnék.)

Előre is köszönet.

Oldalon belül nem lehet more-t használni. Page template és listázz bejegyzéseket (ez nem bántja a blogra foglalt főoldalad). Erről már volt szó a fórumon (page template, query_post)

A másikban nem tudok segíteni, de nem is ebbe a topicba való.

Hát oldalban more-t nem lehet. De -et igen. Akár többször is egymás után.

Köszönöm, ezeknek utánanézek, hogyan és mint működnek.

Hát a -t beszúrod oda, ahová akarod. Mint a posztoknál a more-t.