Toustain oldala

Szevasztok: http://toustain.atw.hu/wp/

Érdekel a véleményetek:)

Error establishing a database connection :smiley:

Kicsit nem valid, a style.css elso es 155. soraban levo color lehetne vilagosabb, a posztoknal elcsuszik a footer, de amugy reszemrol bejovos a blogod wink.gifOlvastam, hogy felve frissitetted a wp-t. Nem tudom az atw-n hogyan futna, de van egy jo kis adatbazis mento plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-db-backup/ Mail-ben rendszeresen elkuldheti neked az egesz sql-t, es meg az orrodat is tiszticcsa smile.gif

Nekem nagyon tetszik az oldalad.

A validálásról én már letettem, persze talán ezen az oldalon meg lehetne egy részét oldani. Bár a valid hibák nagyobbik felét, az ATW reklám okozza. Azzal úgy sem tudsz mit kezdeni. Tehát én hagynám. Még fizetős helyeken is van vele gond.

Többre becsülöm azt, hogy a Google a “toustain” szóra az első helyen hozza.

Csak blogolni kell !

Javitottam a valid linket, az tenyleg csak a reklamos frame-et ellenorizte. De meg igy is a legtobb bibi az atw miatt van, szoval (felig, de) visszaszivom.


Kratka wrote:

Kicsit nem valid, a style.css elso es 155. soraban levo color lehetne vilagosabb, a posztoknal elcsuszik a footer, de amugy reszemrol bejovos a blogod ;)

Olvastam, hogy felve frissitetted a wp-t. Nem tudom az atw-n hogyan futna, de van egy jo kis adatbazis mento plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-db-backup/ Mail-ben rendszeresen elkuldheti neked az egesz sql-t, es meg az orrodat is tiszticcsa :)

A számláló okozta, véletlenül a simple.php-ban is lecseréltem a prev linkeket a wp number plugin hivatkozására. Mióta kicseréltem, nem csúszik semmi.

Köszi a véleményeket:)

Elnézést kérek mindenkitől, a fekete alapon fehér szöveg számora mindig is olvashatatlan volt, így ez a kommentem a wp fórumos blogshow véleményezéseim legrövidebbike is lett… :smiley:De azt még kiszúrtam, hogy van rajta animált gif, tron szerű critical mass poszter, halálfej, meg beszúrt windows clipart…“Emlékeztek?” :stuck_out_tongue:

Windows clipartot hol találtál??? ez nekem új:D

De igen, CM poszter, Halálfej, meg animált gif lehet, hogy előferdül.

De nem fehér a szöveg hanem szürke:)

nagyon tetszik az oldal, stílusa, a te stílusod és minden. jó oldal lett!