Total Commander oldal WordPressel...

Sziasztok!A Total Commander magyar oldalt átalakítottam és a WordPressre esett a választás. A “beta” vagy “munkaverzió” az alábbi ideiglenes címen tekinthető meg.http://w3.szuper.info.hu/tcTapasztalt WP használóktól vagy bárkitől minden jó tanácsot szívesen fogadok.Köszi

Tamás

Szia!

Elsőre nagyon tetszik, közel átfogó, ha eltelik egy kis idő, és feltöltöd tartalommal szuper lesz. Gratulálok!

Azért van egykét észrevételem:
 • a fehér betűk a sötét háttéren nagyon világítanak, és kicsik. De ízlés dolga
 • a letöltés oldalról nem tudok semmit letölteni
 • ha nincs anyag az adott oldalra, akkor inkább még ne publikáld
 • miért nem lehet megjegyzést hozzáfűzni a bejegyzésekhez?
 • a fórum és vendégkönyv szerintem sok, de ezt úgy láttam Te is érzed. A fórumban hozz létre egy topikot vendégkönyv gyanánt
 • az oldal url-je nem igazán utal a tartalomra, keresők szempontjából jó ez? Ha a tc-t elhagyom a végéről akkor sem tudok meg többet, mert az oldal nem található
 • van egy hirdetésed, de nincs hozzá link
 • a GYIK-nél ha rámutatok egyre, akkor a világos háttéren a fehér szöveg nehezen olvasható

  Remélem építő jelleggel tudtam hozzászólni.

eleg korrekt a theme; sajat? vagy csak meg nem lattam? ((=ami zavar egy picit: a bejegyzesek utan levo nyilacska; tovabb nyilnak neztem igy hirtelenbe, de semmi funkcioja, szerintem felesleges, vagy tenyleg legyen az a funkcioja aminek neztem (=

a gyik resznek nekem nagyon zavaro hovernel a szinvaltas es a szavazo gombokra se kellene a korvonalamugy minden szep es jo, csak igy tovabb!!

Köszönöm a hozzászólásokat! A téma nem saját, napokig kerestem, de ráleltem és szerelem volt az első látásra smile.gif.Még sok minden nem működik, mert folyamatosan töltöm fel tartalommal, így a letöltés oldal sem aktív még. Az üreseket is csak azért publikáltam, hogy lássam az gész hogyan fog felépülni. Az url a www.totalcommander.hu, de amíg nincs készen, addig nem teszem oda.“van egy hirdetésed, de nincs hozzá link”

Itt mire gondolsz?Hogy a keretet a gombok körül a GYIK-ban hol tudom kikapcsolni, az még egy jó kérdés.A legnagyobb gondom viszont az, hogy IE-ben abszolút nem működik az oldal frown.gif

Eddig FF-el ellenőriztem, ma indítottam csak el az IE-t és megdöbbenve látom, hogy teljesen szétesik, használhatatlan. Ezzel kapcsolatban valami ötlet?

Közben az IE gond megoldódott, a sidebarban valamit rossz helyre írtam, ami az FF-et nem zavarta, de az IE kiakadt. Azért van még egy két különbség a kettő között, pl. színek, link keret…És azért vannak komoylabb gondok is. Például IE alatt nem működnek a combo boxok a formban.Közben ez is megoldva.

Viszont azt vettem észre, hogy az admin felületen tegnap mág az oldalakat úgy tudtam szerkeszteni, hogy volt szerkesztő és code mód, ma meg csak a kód mód van. Ez valahol véletlenül kikapcsoltam?

Beélesedett a dolog, ha valaki arra jár: www.totalcommander.hu

Hmmm, nagyon hasznos ki oldal és a téma is tetszik (régen nekem is volt ez és nagyon szerettem).Gondolom a vizuális szerkesztős dologra utalsz. Ha be akarod kapcsolni, akkor menj a Felhasználókho, ott a Saját profil kell neked és felül vedd ki a pipát a “Szövegszerkesztő használata bejegyzés írásakor” szöveg előtti négyzetből.

Remélem tudtam segíteni!

ToRokZoli wrote:

a gyik resznek nekem nagyon zavaro hovernel a szinvaltas es a szavazo gombokra se kellene a korvonal

Bevallom, ez picit engem is zavar. Talán azért,m ert túl drasztukis a színváltás. Itt arra gondolok, hogy az ember szemének hirtelen kell hatalmasat váltani és ez nem tesz jót.

Az oldal pedig nagyon hasznos, végre egy ilyen :)


Grat, csak így tovább!

Most kicsit nyaraltam, visszatértem, gondoltam benézek a fórumra. Örülök, hogy tetszik az oldal.Kettő problémám van az oldallal, amit eddig nem tudtam megoldani:


 1. A vendégkönyv folyamatos, nem töri a lapokat :frowning:
 2. A GYIK pluginban a kezek körül a kis link keret, sehol nem tudom kikapcsolni.  Valaki, ötlet?  Suta, közben megnéztem a suta.blog oldalt és hát az a design is pöpec, gondolom saját. Én ezeket az egyszerűeket szeretem, kerestem is sokat, aztán ezt választottam. Nem is láttam még sehol, beállítom, erre két napra rá belefutottam az aranymuves.hu oldalba irritated.gif.

ha a vendégkönyved is sima hozzászólásokból áll, akkor:

http://www.keyvan.net/code/paged-comments/gyík: nyisd meg a view/default/question.php-t, és mindkét helyen módosítsd ezt:

width=“14” height=“14”

ilyenre:

width=“14” border=“0” height=“14”majd a view/default/rating.php-ben is csináld meg ugyanezeket a módosításokat!de ha jól látom, akkor módosítanod /cserélned/ kell majd ezt a két gombot /positive.png+negative.png/ is, mert a gömbölyített széle fehér alapra készült, neked meg sötét…sőt, egy kis magyarítás az előbbi módosításokkal :smiley: :question.php

: approval (); ?>
<img align="top" src="url () ?>/images/positive.png" width="14" border="0" height="14" alt="Pozitív"/>
<img align="top" src="url () ?>/images/negative.png" width="14" border="0" height="14" alt="Negatív"/>rating.php

<div class="faq_approve" id="fr_id ?>">


: approval (); ?>

" onclick="faq_rate(id ?>,id ?>,0); return false">


<img align="top" src="url () ?>/images/positive.png" width="14" border="0" height="14" alt="Pozitív"/>

" onclick="faq_rate(id ?>,id ?>,1); return false">


<img align="top" src="url () ?>/images/negative.png" width="14" border="0" height="14" alt="Negatív"/>
theme: hát igen, ezért kell inkább nekiállni és gürcölni egy sajáttal, mint hogy úton útfélen hasonló lapokat lássunk! ;)

Köszi, nekifexem, kipróbálom.Azért annyira nem rossz a helyzet, hogy naponta belebotlok, de majd ha már minden máködik, akkor kicsit átszabom vagy majd meglátom.*** 15 perccel később ***Köszi, a GYIK módosítás sikerült, így tetszetősebb.

épp most jöttem ki a Die Hard 4.0-ról, és most olyan látványos billentyűcsapkodások közepette, mint ahogy a filmben hekkeltek csak neked csak most megcsináltam a két gombocskát! :smiley:

http://mano.kepregeny.net/positive-negative-pngs.zip

használd (használjátok) egészséggel…

Köszönöm!Felraktam az ajánlott http://www.keyvan.net/code/paged-comments plugint, de nem boldogulok vele. Bekapcsolom, de nem történik semmi, sehol nem jelenik meg az admin felületen semmi. A paged-comments-config.php fájl megvan, ami a leírásban van, mondjuk nem módosítottam rajta semmit. Lehet, hogy most csak nagyon elmegyek valami mellett, így jól jönne egy kis segítség.Ahogy írtam a bejegyzést, eszembe jutott, hogy lehet, hogy a “testreszabás” alkalmával baltáztam el valamit, ezért megnéztem egy másik témával és azzal működik. No, akkor keresem, hogy mit rontottam el…

igen, a paged-comments-config.php első szerkesztése nekem sem sikerült, nade másodikra… minden flottul ment! :smiley:

Hát nem bírok ezzel a vendégkönyvvel :frowning:

A Guestbook Generator pluginnal hoztam létre a vendégkönyvet, de nem tudom ezt a lapozást megoldani, hiába tettem fel a lapozós kiegészítést.

hm. akkor mi lenne, ha csinálnál egy page-t, amiben semmi nem lenne, és egészen egyszerűen annak a hozzászólásai lennének a vendégkönyv?

Hmmm, akkor csak comment van, nincs név, meg e-mail, meg ilyenek…Azt hiszem a testreszabásnál valamit nagyon elállítottam, mert sok helyről kiírtottam a kommentezési lehetőséget és lehet, hogy az zavar be. Szerintem teepítek egy teszoldalt és azon kísérletezgetek.