Törölt Postok Visszaállítása (Lehetséges?)

Üdv

Hát a lényeget leírtam topic alcímben, segítségre lenne szükségem mert nem akarom elhinni hogy mind törlődött.

Szervusz! Talán lesd meg a lomtárat és ott állítsd vissza! Ha onnan is törölted akkor véglegesen törlődött!

Nekem nincs lomtár vagy legalábbis én nem találtam. A postoknál kellene látnom gondolom de onnan hiányzik minden.

Kérd meg a szolgáltatódat, hogy a mentésekből a legutolsó állapotot állítsa vissza. Amennyiben rendes a szolgáltatód, és rendszeresen ment, akkor esetleg egy-két bejegyzésnek lőttek csak.

Olyan nincs hogy nincs lomtárad! Minden wp-ben van!

És áruld el légyszi, melyik plugin (bekapcsolása?) után keletkezett a problémád, hogy mások már óvatosan tudják kezelni.

Én voltam figyelmetlen, ez egy autopostoló program volt, és volt egy olyan opció hogy del posts. nos én azt hittem a plugin által létrehozottakat fogja törölni de nem így történt…

Egyébként most vettem észre van egy régebbi teljes oldal mentésem (kivéve msql) tehát a tárhely tartalma megvan, esetleg ebből valahogy vissza lehet nyerni a postokat?

nem mert mysqlbe tárolódnak lol


'KardiWeb' wrote on '2011-03-29:
Olyan nincs hogy nincs lomtárad! Minden wp-ben van!
kb 2.9 óta...

'hgrg' wrote on '2011-04-04:
nem mert mysqlbe tárolódnak lol

tudom hogy mysqlben tárolja, azért kérdeztem esetleg lehet-e találni valamit a tárhelyen is...

ha tudod h mysqlbe tárolódik akkor miért kérdezed, h NEM mysqlben tárolódik-e?

Vagy sql vagy xml mentésednek kellene lenni. De megkérdezheted a tárhelyszolgáltatódat is, hogy mikori az utolsó mentésük (feltéve, hogy olyan helyen vagy, ahol mentenek).

Én is szeretnék kérdezni.

Mostanában soha nem törlöm a lomtáramat,hátha szükségem lesz mégis az oda helyezett elemekre.

Mégis valahogy eltünik a nagy része a törölt elemeknek. Csak néhány marad meg.Mintha valami olyan beállítás lenne valahol,hogy csak 5 bejegyzés lehet a lomtárban.

Hol lehet ezt megnézni,vagy van e valami beállítási lehetőség,hogy ne tünjenek el a lomtárba helyezett bejegyzések maguktól.

Köszönöm!

Szia!Biztosan nem tűnnek el maguktól. ez 1000%.Valaki törölte.

biztosan nincs benne végleges törlés ~ /purge/ több hónap után? mintha lett volna valami definiálható változó ilyesmire. de lehet hogy más rendszer volt már :slight_smile:

Én is tapasztaltam, hogy a linkkatalógusomba a törölt elemek számát mindig meghívtam. Majd furcsa volt, hogy egyre kisebb számot mutat. Jéé, magától elkezdett fogyni a kuka, másnak meg admin-ja nincs. Tehát nem egyedi eset.

Találtam egy megoldást!Remélem beválik.Idézet:Alapértelmezésben a lomtár 30 naponként üríti magát, de ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan tudod automatikusan kiüríteni a lomtárat naponta, hetente, vagy igazából olyan időközönként, ahogy csak tetszik.Mindössze annyit kell tenned, hogy megnyitod a wp-config.php fájlt. Ez rendszerint a domain gyökérkönyvtárában van és bele kell másolnod a következő sort:define(‘EMPTY_TRASH_DAYS’, 1 ); //A szám a napok számát jelentiÍrd át az egyet 7-re, vagy annyi napra, amilyen gyakorisággal szeretnéd az ürítést. Ha egyáltalán nem szeretnéd ezt a lehetőséget használni, akkor még mindig állíthatod 0-ra, és így megszabadulsz tőle teljesen.

És itt az eredeti cikk:http://wordpresskezdoknek.hu/wordpress-hogyan/hogyan-lehet-automatikusan-uriteni-a-wordpress-lomtarat.html

Na akkor aki még nem tette meg az pörgesse csak végig:

http://codex.wordpre…g_wp-config.php

egyszer.

Rengeteg beállítási lehetőség van…