Sziasztok!
Valaki segítsen, mert értetlenül állok a dolgok előtt. Több wp oldalt is üzemeltetek, de ilyen problémával eddig még nem szembesültem. Létrehozok egy hivatkozást a bejegyzésben lévő képre a vizuális szerkesztőbe épített hivatkozás menü alól. Ahogy rákattintok a link beszúrása gombra nem történik semmi. TinyMCE-t használok, ott mikor megcsinálom ugyan ezt, a popup ablakban ahol be kell állítani a link tulajdonságait és rákattintok a hozzáadás gombra egyszerűen megnyitja bele a popup ablakba azt az oldalt ahova hivatkozni akarok.
Magyarul nem lehet linkelni se meglévő se külső oldalakra. ha html kódba beleírom a linket akkor működik, de ennek nem így kellene mennie.
Kérem segítsetek, köszi
Valamivel ütközhet a TinyMCE Advenced bővítmény, esetleg sérült valamelyik wp fájl.
Próbáld meg kikapcsolni a Tiny-t, majd frissíteni a wp-t, és visszakapcsolni a bővítményt. Ha nem jön helyre, akkor Akismet kivételével minden bővítmény kikapcs, TinyMCE bekapcs és kipróbál.
Ha megy, akkor visszakapcsolgatással rábukkanni az ütköző bővítménnyel, ha nem megy, akkor hirtelen nincs ötletem.
Próbáld meg esetleg ezt a bővítményt az advance helyett: ultimate-tinymce
Semmilyen bővítmény nincs bekapocslva és így se jó. Megcsináltam amit javasoltál, sőt a tinymce bővítmény is töröltem és újratelepítettem. Egyszerűen nem működik a tinymce csak a gyárilag beépített linkelő.
Valamiért az mce linkelő akad össze.
Próbáld meg esetleg ezt a bővítményt az advance helyett: ultimate-tinymce
Kipróbáltam azt is de amikor a link popup-ba kitöltök mindent és rámegyek a mentésre, egyszerűen a popupon belül megnyitja az oldalamat újra css nélkül(teljesen széthullva) úgy mintha valami iframe lenne...
Akkor próbáld a gyári alap szerkesztőt a link hozzáadáshoz.
Valami akkor sem stimmel a rendszerrel nálad…
Én is rájöttem, hogy valami nincs a helyén. Azon gondolkoztam, hogy le kellene törölni az oldalt teljesen és újra rakni. Hogy tudom ezt megcsinálni úgy, hogy a tartalom könnyen visszaállítható legyen?
Ãrd felül a fájlokat első körben és nézd meg, hogy javult-e.
Esetleg egy ötlet: Próbáld meg a WordPress 3.3 bétáját, abba sokat bütyköltek és cserélgettek a script-ek terén.
Megtörtént a felülírás, de így se változott semmi :unsure:
Ctrl - F5 után sincs változás (Firefoxban)?
Chrome-ot használok, de kipróbáltam firefoxban is. Ott se jó. Már a szerkesztő felületen a link behelyezése után ahogy frissítem az oldalt, kiveszi a html-ből a linket.
[s:1pwbin9k]Nem használod véletlenül a TinyMCE bővítményt? Annak a beállításaiban van ilyen, vagy hasonló beállítási lehetőség.[/s:1pwbin9k]Basszus, de figyelmetlen vagyok, hiszen azzal kezdted, csak én elfelejtettem.
Szóval, az alapbeállításoknál nézz rá.Ha be lenne jelölve az Advenced links rész, akkor azt vedd ki. Talán…
Ki van véve :mellow: