Törlődik a bejegyzésbe illesztett link

Sziasztok!

Valaki segítsen, mert értetlenül állok a dolgok előtt. Több wp oldalt is üzemeltetek, de ilyen problémával eddig még nem szembesültem. Létrehozok egy hivatkozást a bejegyzésben lévő képre a vizuális szerkesztőbe épített hivatkozás menü alól. Ahogy rákattintok a link beszúrása gombra nem történik semmi. TinyMCE-t használok, ott mikor megcsinálom ugyan ezt, a popup ablakban ahol be kell állítani a link tulajdonságait és rákattintok a hozzáadás gombra egyszerűen megnyitja bele a popup ablakba azt az oldalt ahova hivatkozni akarok.

Magyarul nem lehet linkelni se meglévő se külső oldalakra. ha html kódba beleírom a linket akkor működik, de ennek nem így kellene mennie.

Kérem segítsetek, köszi

Valamivel ütközhet a TinyMCE Advenced bővítmény, esetleg sérült valamelyik wp fájl.

Próbáld meg kikapcsolni a Tiny-t, majd frissíteni a wp-t, és visszakapcsolni a bővítményt. Ha nem jön helyre, akkor Akismet kivételével minden bővítmény kikapcs, TinyMCE bekapcs és kipróbál.

Ha megy, akkor visszakapcsolgatással rábukkanni az ütköző bővítménnyel, ha nem megy, akkor hirtelen nincs ötletem. :wink:

Próbáld meg esetleg ezt a bővítményt az advance helyett: ultimate-tinymce

Semmilyen bővítmény nincs bekapocslva és így se jó. Megcsináltam amit javasoltál, sőt a tinymce bővítmény is töröltem és újratelepítettem. Egyszerűen nem működik a tinymce csak a gyárilag beépített linkelő.

Valamiért az mce linkelő akad össze.

'syska' wrote on '2011-11-23:

Próbáld meg esetleg ezt a bővítményt az advance helyett: ultimate-tinymce

Kipróbáltam azt is de amikor a link popup-ba kitöltök mindent és rámegyek a mentésre, egyszerűen a popupon belül megnyitja az oldalamat újra css nélkül(teljesen széthullva) úgy mintha valami iframe lenne...

Akkor próbáld a gyári alap szerkesztőt a link hozzáadáshoz.

Valami akkor sem stimmel a rendszerrel nálad…

Én is rájöttem, hogy valami nincs a helyén. Azon gondolkoztam, hogy le kellene törölni az oldalt teljesen és újra rakni. Hogy tudom ezt megcsinálni úgy, hogy a tartalom könnyen visszaállítható legyen?

Írd felül a fájlokat első körben és nézd meg, hogy javult-e. :slight_smile:

Esetleg egy ötlet: Próbáld meg a WordPress 3.3 bétáját, abba sokat bütyköltek és cserélgettek a script-ek terén.

Megtörtént a felülírás, de így se változott semmi :unsure:

Ctrl - F5 után sincs változás (Firefoxban)?

Chrome-ot használok, de kipróbáltam firefoxban is. Ott se jó. Már a szerkesztő felületen a link behelyezése után ahogy frissítem az oldalt, kiveszi a html-ből a linket.

[s:1pwbin9k]Nem használod véletlenül a TinyMCE bővítményt? Annak a beállításaiban van ilyen, vagy hasonló beállítási lehetőség.[/s:1pwbin9k]Basszus, de figyelmetlen vagyok, hiszen azzal kezdted, csak én elfelejtettem. :frowning:

Szóval, az alapbeállításoknál nézz rá.Ha be lenne jelölve az Advenced links rész, akkor azt vedd ki. Talán…

Ki van véve :mellow: