Törlés után sikertelen telepítés

Sziasztok!

Feltettem localhostra egy WordPresst. Most ismerkednék vele. Rögtön ezután gondom akadt - más oldalról - a webszerveremmel, több fájlom tönkre is ment. Ezért leszedtem a fájlokat, töröltem az adatbázist, újratelepítettem a szervert (az adatbázist is). XAMPP-ot használok, a legfrissebb, a többi alkalmazás megy, minden ok. Vissza szerettem volna tenni a WordPresst, beállítások ok, wp-admin/install.php -ra pedig ezt kapom:Eredmény az alábbi hibaüzenet:

WordPress

ERROR: %s'), $error); ?>
checked="checked" />

'.__('Already Installed').'

'.__('You appear to have already installed WordPress. To reinstall please clear your old database tables first.').'


');} switch($step) { case 0: case 1: // in case people are directly linking to this display_header(); ?>

ReadMe documentation at your leisure. Otherwise, just fill in the information below and you’ll be on your way to using the most extendable and powerful personal publishing platform in the world.'), '../readme.html'); ?>

error) ) wp_die($wpdb->error->get_error_message()); display_header(); // Fill in the data we gathered $weblog_title = isset($_POST['weblog_title']) ? stripslashes($_POST['weblog_title']) : ''; $admin_email = isset($_POST['admin_email']) ? stripslashes($_POST['admin_email']) : ''; $public = isset($_POST['blog_public']) ? (int) $_POST['blog_public'] : 0; // check e-mail address $error = false; if (empty($admin_email)) { // TODO: poka-yoke display_setup_form( __('you must provide an e-mail address.') ); $error = true; } else if (!is_email($admin_email)) { // TODO: poka-yoke display_setup_form( __('that isn’t a valid e-mail address. E-mail addresses look like: username@example.com') ); $error = true; } if ( $error === false ) { $wpdb->show_errors(); $result = wp_install($weblog_title, 'admin', $admin_email, $public); extract($result, EXTR_SKIP); ?>

admin


'. $password .'


'; } echo '

'. $password_message .'


'; ?>

Látom, hogy úgy tűnik, nem volt sikeres a törlés, de mit kellene tennem?

Köszönöm

szerintem a XAMPP hagyott valami szemetet.

próbáld ki easyPHP-val, ha azzal megy, akkor biztos.


'mano' wrote on '2009-10-01:
szerintem a XAMPP hagyott valami szemetet.


próbáld ki easyPHP-val, ha azzal megy, akkor biztos.
Köszi, de ezt nagyon nem szeretném. Eddig nem volt gondom vele, így nem szeretnék új szervereket telepíteni. Ill. nem is hiszem, hogy ez a gond, mert új könyvtárat kapott a telepítéskor.

Egy másik adatbázist hozzál létre, más elnevezéssel, más prefix-szel -, mert én is Mano-val értek egyet, meg az üzenet is azt sugallja.

Sziasztok!

A probléma valóban a XAMPP-pal volt, köszönöm a javaslatokat.

Úgy tűnik, hogy kompatibilitási gond van, a jelenlegi magyar verzió nem jön össze az XAMPP legújabb verziójával. Az angollal elboldogul. Kipróbáltam egy szűz gépen is, így nem az újratelepítés okozta a bajokat.Bocsánat, rosszul fogalmaztam. A XAMPP korábbi verziójával boldogultam, nem a fordítással volt a gond.

Erika

Sziasztok! Remélem jó topikot választottam - ha nem, akkor elnézést.Telepítettem a wp-t, ment is minden rendben, de utána letöröltem mindent, mert ki akartam próbálni az angol verziót is. Feltöltöttem, létrehoztam egy új adatbázist. Az oldal bejön, de ha az adminba akarok belépni, a következő hibaüzenetet kapom:Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/mydomain.com/wp-config.php:1) in /home/www/mydomain.com/wp-includes/pluggable.php on line 868Itt sajnos megáll a tudományom… ha valaki tud megoldást, megköszönöm :slight_smile:

Luna-nak: http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/Tipp: ha a kapott hibaüzenetet (Cannot modify header information) beírod a google-ben (a magyar találati listát választva), vagy itt a fórum keresőjébe, magad is sok mindent megtalálsz :wink:

Köszönöm, meg is oldódott a gond :slight_smile: